Слойки з цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Випічка з листкового тіста завжди дуже смачна і ароматна, подобається всім без винятку. Пропоную закусочні слойки з декількома видами лука і чебрецем. Дуже смачно і просто!
Використовуйте будь-які види цибулі, які у вас є вдома. Пряні трави можуть бути будь-якими, і свіжими, і сухими. Тісто може бути і дріжджовим, і бездріжджовий. Пробуйте, в будь-якому випадку вийде смачно! Такі слойки відмінно подавати до гарячого супу, замість хліба.
- Тісто листкове - 300 грам
- Лук червоний - 2 штуки
- Luk salotų - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Куряче яйце - 1 штука
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Чебрець - За смаком
1. Тісто розморозити, розкачайте, виріжте кола.
2. Змастіть збитим яйцем.
3. Цибуля чистий. Частина наріжте півкільцями, частина часточками. Посоліть і полийте олією.
4. Викладіть цибулю на вирізані кола тесту. Додайте чебрець.
5. Випікайте слойки в розігрітій духовці при 200 градусах близько 20 хвилин.
6. Смачного!