Слойки з яйцем і цибулею
(покроковий рецепт з фото)
В арсеналі кожної господині є прості і недорогі рецепти. Пропоную поповнити свою кулінарну скарбничку ще одним класним варіантом. Ці ситні слоечки стануть відмінним перекусом будинку і на природі.
Покажу вам, як приготувати слойки з яйцем і цибулею. Це бюджетна ідея випічки для всієї родини без зайвого клопоту. З такою начинкою легко працювати, а готове листкове тісто - це справжня знахідка для зайнятих господинь. Пірожочкі чудово підійдуть для сніданку, полудня, а також як доповнення до основної страви на обід, наприклад. Спробуйте обов'язково, якщо ще не готуєте такі слоечки.
- Тісто листкове - 500 грам
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Яйце - 4-5 штук
- Сіль, перець, спеції - За смаком
- Вершкове масло - 1 Чайна ложка
1. Ось і всі основні інгредієнти, які вам будуть потрібні. Крім того, вам потрібно трохи вершкового масла і спеції за смаком.
2. Лук вимийте, обсушити і подрібніть. Яйця поставте варитися круто.
3. Викладіть цибулю на сковороду з розтопленим вершковим маслом і обсмажте його пару хвилин, помішуючи.
4. Яйця остудіть, очистіть і наріжте кубиками.
5. Додайте зелень. Посоліть і поперчіть за смаком, акуратно перемішайте начинку.
6. Тісто розкачати трохи і наріжте прямокутниками.
7. На одну сторону тесту викладіть начинку.
8. І накрийте акуратно другою частиною. Кінець палиці робочого столу.
9. Готові слойки викладіть на деко, застелене пергаментом. При бажанні можна змастити майбутні слойки збитим жовтком. Надішліть в духовку і випікайте при температурі 180 градусів близько 25 хвилин до рум'яності.