Млинці з яйцем і цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Хочете урізноманітнити звичайну закуску? Тоді дивимося рецепт млинчиків з яйцем і цибулею і експериментуємо разом на кухні!
Зазвичай млинці фарширують, але можна спробувати і прямо начинку запекти разом з млинцем. Для приготування млинців з яйцем і цибулею беремо зелену цибулю і одне яйце. До речі, замість цибулі зеленого можна взяти петрушку або кинзу. За таким принципом можна готувати і млинчики з шинкою, помідорами, да взагалі з чим завгодно. Дивимося далі.
- Яйця - 3 штуки
- Вода - 1 Склянка
- Молоко - 0, 5 склянки
- Борошно - За смаком (на око, для тіста)
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Цибуля зелена - 80 грам

Цибулю ріжемо кубиками, яйце відваріть - теж поріжте кубиками.

Замісити тісто: збийте яйце, додайте воду, цукор і сіль. Потім додаємо борошно і молоко, замішуємо, поки не утвориться рідке борошна тісто.

Розігріваємо сковороду. Наливай половина Половникова, потім насипаємо столову ложку яєчно-цибулевої суміші. Вона повинна добре Пристая.

Перевертаємо млинці, смажимо так все з двох сторін до золотистого кольору.
Готові млинці з яйцем і цибулею можна подати зі сметаною.
Готові млинці з яйцем і цибулею можна подати зі сметаною.