Закусочні млинці з зеленою цибулею і яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Оладки можна зробити не тільки солодкі, пропоную одну з варіацій, як приготувати закусочні млинці з цибулею і яйцем. За смаком вони трохи нагадують пиріжки з начинкою з цибулі і яєць.
Простий і смачний рецепт для ледачих, адже начинку, як і в пиріжках, не потрібно загортати всередину, досить лише вмішати в тісто і обсмажити оладки на сковороді. Подавати млинці можна зі сметаною або часниковим соусом. Їжте їх гарячими прямо зі сковороди.
- Цибуля зелена - 1 пучок
- Яйця - 6 штук(2 сирих і 4 варених )
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Борошно - 0, 5 кілограма
- Кефір - 2 склянки
- Кріп - 1 пучок
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
1. Razbeyte 2 яйця в ємність для збивання, додайте сіль і почніть збивати віночком.
2. Додайте в суміш борошно і ретельно збивайте.
3. Має вийти густе тісто, яке буде повільно стікати з віночка.
4. Зваріть чотири яйця круто і наріжте на дрібні шматочки. Помийте і подрібніть кріп і цибулю.
5. Додайте всі ці інгредієнти в тісто, полийте олією і перемішайте.
6. Викладіть на сковороду і смажте. Не використовуйте багато масла для смаження, краще додавати його в міру необхідності.