Закусочні оладки з зеленою цибулею і яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Хочеться порадувати рідних нової закускою? тоді подивіться, як приготувати закусочні оладки з зеленою цибулею і яйцем - легке, але досить ситне і смачне блюдо на будні дні і свята.
Якщо вранці подати до сніданку нічого, а готувати щось мудре не хочеться, спечіть такі чудові закусочні оладки з яйцем і зеленою цибулею. Така легка закуска може використовуватися навіть в якості основи для бутербродів або як доповнення до перших страв. За рахунок варених яєць оладки виходять ситними, а зелена цибуля надає їм апетитний аромат. Обов'язково варто спробувати приготувати: швидко, смачно, ситно.
- Борошно - 200 грам
- Зелена цибуля - 30 грам
- Яйце - 1 штука
- Яйце варене - 2 штуки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Кефір 2, 5% - 220 мілілітрів
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Замісити тісто: яйце збовтайте віночком з цукром.
Додайте кефір, соду, просіяне борошно і перемішайте.
Додайте трохи солі і перцю. Відставте тісто в сторону.
Додайте кефір, соду, просіяне борошно і перемішайте.
Додайте трохи солі і перцю. Відставте тісто в сторону.
2. Дрібно наріжте варені яйця і зелену цибулю.
Додайте нарізане яйце і зелену цибулю в тісто, перемішайте.
Розігрійте сковороду з маслом на середньому вогні.
Додайте нарізане яйце і зелену цибулю в тісто, перемішайте.
Розігрійте сковороду з маслом на середньому вогні.
3. Ложку змочіть водою, наберіть нею тісто і викладіть оладок на сковороду.
Випікайте оладки з обох сторін до золотистого. Смачного!
Випікайте оладки з обох сторін до золотистого. Смачного!