Смажена картопля з яйцем і цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Смажена картопля з яйцями - російська фастфуд, нехитре блюдо з картоплі. Півгодини часу, мінімум зусиль - і готовий смачний сніданок, апетитне друге або ситний гарнір!
У нашій родині дуже люблять смажену картоплю. Готуємо ми його, доповнюючи різними інгредієнтами: м'ясом, яйцями, грибами, сиром або помідорами. У будь-якому варіанті страва виходить дуже ситним, швидко готується і володіє відмінним смаком і ароматом. Смажена картопля хороша сама по собі, але до того ж цей гарнір - відмінна база для безлічі нових страв.
- Картопля - 2 штуки
- Яйце - 4 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Петрушка - 1/2 пучка
- Сіль, перець - За смаком
- Куркума - 1/2 чайних ложки
1. У мисці збийте яйця, приправте їх сіллю, додайте подрібнену зелень.
2. Обсмажте на сковороді тонко подрібнену цибулю.
3. Додайте до цибулі картопля, нарізаний на шматочки.
4. Приправте овочеву суміш куркумою, сіллю і перцем. Смажте картоплю до готовності.
5. Залийте картопля яєчної сумішшю.
6. Смажена картопля з цибулею і яйцем подавайте гарячим до столу.