Скумбрія на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Хочу запропонувати вам дізнатися, як зробити скумбрію на сковороді. Цей рецепт - як раз з тих, в яких немає нічого зайвого, адже все геніальне - просто! Ось і тут - рум'яна і апетитна рибка.
Ось такий рецепт приготування скумбрії на сковороді, як то кажуть, без надмірностей. Нічого зайвого, адже скумбрія - риба смачна сама по собі, правда? Ось і я так думаю. Так що ось розповідаю, як приготувати скумбрію на сковороді, пропоную подавати з рисом, гречкою або картоплею. Смачного!
- Скумбрія - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Перець - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
1. Рибу поділяємо на шматочки, дістаємо нутрощі і кістки, як належно. На сковороді рівномірно розподіляємо масло серветкою і розігріваємо.
2. Шматочки риби натирають сіллю, перцем і спеціями. Обсмажити на розпеченій сковороді.
3. Коли зарум'яниться, перевертаємо і стільки ж смажимо з іншого боку.
4. Готово! подавайте гарячим!