Рецепт Скумбрія на сковороді фото

Скумбрія на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Скумбрія
Вегетаріанське харчування
На обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 20 хв.

Хочу запропонувати вам дізнатися, як зробити скумбрію на сковороді. Цей рецепт - як раз з тих, в яких немає нічого зайвого, адже все геніальне - просто! Ось і тут - рум'яна і апетитна рибка.

Опис приготування:

Ось такий рецепт приготування скумбрії на сковороді, як то кажуть, без надмірностей. Нічого зайвого, адже скумбрія - риба смачна сама по собі, правда? Ось і я так думаю. Так що ось розповідаю, як приготувати скумбрію на сковороді, пропоную подавати з рисом, гречкою або картоплею. Смачного!

  • Скумбрія - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком
скумбрія на сковороді - фото крок 1
1. Рибу поділяємо на шматочки, дістаємо нутрощі і кістки, як належно. На сковороді рівномірно розподіляємо масло серветкою і розігріваємо.
скумбрія на сковороді - фото крок 2
2. Шматочки риби натирають сіллю, перцем і спеціями. Обсмажити на розпеченій сковороді.
скумбрія на сковороді - фото крок 3
3. Коли зарум'яниться, перевертаємо і стільки ж смажимо з іншого боку.
скумбрія на сковороді - фото крок 4
4. Готово! подавайте гарячим!

Схожі рецепти