Скумбрія смажена на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Скумбрія смажена на сковороді - прекрасне обідню страву, яке поєднується практично з будь-яким гарніром. Готується дуже швидко і подається до столу під пікантним соусом. Спробуйте!
До вашої уваги - простий рецепт приготування скумбрії, смаженої на сковороді. Вам знадобиться одне філе свіжої риби і ще кілька простих інгредієнтів. Обов'язково готуйте скумбрію під пікантним соусом з імбиру і часнику. Готову страву чудово поєднується з рисом. Хай щастить!
- Скумбрія свіжа - 1 штука
- Масло рослинне - За смаком
- Соус соєвий - 90 мілілітрів
- Вино біле - 90 мілілітрів
- Цукор - 50 грам
- Імбир - 10 грам
- Часник - 10 зубчиків
- Сіль і перець - За смаком
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Обробити скумбрію на філе. Кожен шматочок присипте сіллю і перцем за смаком.
Для соусу: тертий імбир з'єднуємо з подрібненим часником, соєвим соусом, вином, цукром і перцем.
Обсмажуємо скумбрію на рослинному маслі з усіх боків до золотистого кольору. Вливаємо соус, продовжуємо готувати до загустіння.
Подаємо до столу з улюбленим гарніром. Смачного!