Рецепт Сироп для торта фото

Сироп для торта
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Цукор
Рецепти для схуднення
На полуденок , На сніданок
Випічка , Солодке , Пряники
Кількість порцій: 1
Час приготування: 15 хв.

Сироп використовується для поліпшення смаку і аромату бісквітного торта або содового. Варіантів сиропу існує дуже багато, але базова основа у всіх завжди одна.

Опис приготування:

Всілякі сиропи використовуються в основному для тортів з бісквітного тіста. Адже бісквіт не розріжеш тоненько, щоб добре просочити кремом. І в підсумку торт без просочення виходить сухуватим, як би господиня не намагалася. А за допомогою сиропу торт набуває і м'який смак, і ніжний аромат, і буквально тане в роті. Сироп для торта можна приготувати на основі будь-якого соку або компоту. У нього можна додавати різні ароматні есенції, коньяк, ром, вино. Я ж хочу розповісти вам базовий рецепт приготування сиропу для торта. Готувати його дуже легко, а скорегувати відповідно до своєї задумом і додати свої інгредієнти ви зможете завжди. Отже, приступаємо.

1. У невелику каструльку наливаємо воду і насипаємо цукор.

2. Включаємо плиту і на середньому вогні починаємо варити сироп.

3. Заважаємо, щоб цукор повністю розчинився. Варимо до тих пір, поки третина води не випарується.

Ось і весь процес. Користуватися сиропом слід тільки тоді, коли він охолоне. Коньяк, ваніль, лимонний сік додавайте в сироп в самому кінці готування. Коржі для торта просочуйте окремо один від одного, бажано це робити на решітці. В цьому випадку зайвий сироп буде стікати вниз і не оживляти ваш торт надміру. Удачі вам і смачних тортиків!

  • Цукор - 1 Склянка
  • Вода - 3/4 склянки
Всілякі сиропи використовуються в основному для тортів з бісквітного тіста. Адже бісквіт не розріжеш тоненько, щоб добре просочити кремом. І в підсумку торт без просочення виходить сухуватим, як би господиня не намагалася. А за допомогою сиропу торт набуває і м'який смак, і ніжний аромат, і буквально тане в роті. Сироп для торта можна приготувати на основі будь-якого соку або компоту. У нього можна додавати різні ароматні есенції, коньяк, ром, вино. Я ж хочу розповісти вам базовий рецепт приготування сиропу для торта. Готувати його дуже легко, а скорегувати відповідно до своєї задумом і додати свої інгредієнти ви зможете завжди. Отже, приступаємо.

1. У невелику каструльку наливаємо воду і насипаємо цукор.

2. Включаємо плиту і на середньому вогні починаємо варити сироп.

3. Заважаємо, щоб цукор повністю розчинився. Варимо до тих пір, поки третина води не випарується.

Ось і весь процес. Користуватися сиропом слід тільки тоді, коли він охолоне. Коньяк, ваніль, лимонний сік додавайте в сироп в самому кінці готування. Коржі для торта просочуйте окремо один від одного, бажано це робити на решітці. В цьому випадку зайвий сироп буде стікати вниз і не оживляти ваш торт надміру. Удачі вам і смачних тортиків!

Схожі рецепти