Рецепт Сирно-манний пиріг фото

Сирно-манний пиріг
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Сир , Крупи , Манька
Низькокалорійні
На полуденок , Для дітей , На швидку руку
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 15 хв.

Дуже простий, апетитний і вельми швидкий в приготуванні сирно-манний пиріг в домашніх умовах стане відмінним варіантом десерт до чаю або ситним і корисним сніданком.

Опис приготування:

1. З процесом приготування все дуже просто. Для початку в глибокій мисці збийте розм'якшене вершкове масло з цукром.

2. Vbeyte яйця, продовжуючи збивати.

3. На дрібній тертці натріть яблука, попередньо очистивши їх від шкірки. Додайте в мисочку. Додавати в цей простий рецепт сирно-манного пирога можна не тільки фрукти, але і ягоди.

4. Протріть через сито сир.

5. Все як слід перемішайте до однорідності.

6. Всипте манку.

7. Підготуйте жароміцних форму. Змастіть її трохи вершковим маслом і присипте манкою.

8. Акуратно викладіть тісто, розрівняйте.

9. Верх присипте цукром і корицею для більш інтенсивного аромату.

10. Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку і випікайте не менше 1 годину.

Коли сирно-манний пиріг в домашніх умовах готовий остудіть його трохи і дістаньте з форми. Перед подачею можна присипати цукровою пудрою, а також доповнити сметаною, ягідним сиропом або згущеним молоком, наприклад.

Відмінний варіант домашньої випічки для дітей і дорослих. Приємного чаювання.

  • Цукор - 1 Склянка
  • Сир - 300 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Манька - 150 грам
  • Яблуко - 3 штуки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Обкладинка - 1 щіпка
  • Вершкове масло - 100 грам
1. З процесом приготування все дуже просто. Для початку в глибокій мисці збийте розм'якшене вершкове масло з цукром.

2. Vbeyte яйця, продовжуючи збивати.

3. На дрібній тертці натріть яблука, попередньо очистивши їх від шкірки. Додайте в мисочку. Додавати в цей простий рецепт сирно-манного пирога можна не тільки фрукти, але і ягоди.

4. Протріть через сито сир.

5. Все як слід перемішайте до однорідності.

6. Всипте манку.

7. Підготуйте жароміцних форму. Змастіть її трохи вершковим маслом і присипте манкою.

8. Акуратно викладіть тісто, розрівняйте.

9. Верх присипте цукром і корицею для більш інтенсивного аромату.

10. Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку і випікайте не менше 1 годину.

Коли сирно-манний пиріг в домашніх умовах готовий остудіть його трохи і дістаньте з форми. Перед подачею можна присипати цукровою пудрою, а також доповнити сметаною, ягідним сиропом або згущеним молоком, наприклад.

Відмінний варіант домашньої випічки для дітей і дорослих. Приємного чаювання.

Схожі рецепти