Рецепт Сирно-манний пиріг в духовці фото

Сирно-манний пиріг в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Фрукти , Сир , Крупи
Низькокалорійні
На полуденок
Випічка , Пироги , Запіканка
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Пропоную вашій увазі дуже простий і в той же час цікавий десерт! Його смак і зовнішній вигляд однаково чудові! Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати сирно-манний пиріг в духовці.

Опис приготування:

Маннік на сирної основі - прекрасний десерт! Його можна їсти і в холодному, і в гарячому вигляді. Блюдо це не дуже калорійне, хоч і містить багато яєць. Відмінний варіант і для вечірнього чаювання, і для насиченого сніданку!

  • Крупа манна - 0, 5 склянки
  • Йогурт - 1 Склянка
  • Куряче яйце - 5 штук
  • Цукор - 0, 5 склянки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Сир - 400 грам (будь-який)
  • Сіль - 1 щіпка
  • Ванільний цукор - 1 щіпка
  • Какао-порошок - 10 грам
  • Нектарин - 1 штука
  • Мармелад - 50 грам
  • Ізюм - 50 грам
сирно-манний пиріг в духовці - фото крок 1
Збиваємо білки в чистому посуді до піни. В іншій мисці розмішуємо жовтки, манку, йогурт, сир і цукор. Додаємо розпушувач і ванільний цукор. Присипаємо дрібкою солі і перемішуємо. Змішуємо обидві суміші.
сирно-манний пиріг в духовці - фото крок 2
У масу додаємо промиті родзинки. Виливаємо тісто у форму, посипану сухарями для панірування.
сирно-манний пиріг в духовці - фото крок 3
Випікаємо сирно-манне чудо в духовці при температурі 180 градусів. Час: від півгодини до сорока хвилин. Це залежить від вашої техніки. Далі прикрашаємо наш пиріжок будь-яким способом! Я порізала нектарин, мармелад і посипала какао! Смачного!

Схожі рецепти