Сирно-манний пиріг в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вашій увазі дуже простий і в той же час цікавий десерт! Його смак і зовнішній вигляд однаково чудові! Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати сирно-манний пиріг в духовці.
Маннік на сирної основі - прекрасний десерт! Його можна їсти і в холодному, і в гарячому вигляді. Блюдо це не дуже калорійне, хоч і містить багато яєць. Відмінний варіант і для вечірнього чаювання, і для насиченого сніданку!
- Крупа манна - 0, 5 склянки
- Йогурт - 1 Склянка
- Куряче яйце - 5 штук
- Цукор - 0, 5 склянки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сир - 400 грам (будь-який)
- Сіль - 1 щіпка
- Ванільний цукор - 1 щіпка
- Какао-порошок - 10 грам
- Нектарин - 1 штука
- Мармелад - 50 грам
- Ізюм - 50 грам
Збиваємо білки в чистому посуді до піни. В іншій мисці розмішуємо жовтки, манку, йогурт, сир і цукор. Додаємо розпушувач і ванільний цукор. Присипаємо дрібкою солі і перемішуємо. Змішуємо обидві суміші.
У масу додаємо промиті родзинки. Виливаємо тісто у форму, посипану сухарями для панірування.
Випікаємо сирно-манне чудо в духовці при температурі 180 градусів. Час: від півгодини до сорока хвилин. Це залежить від вашої техніки. Далі прикрашаємо наш пиріжок будь-яким способом! Я порізала нектарин, мармелад і посипала какао! Смачного!