Сирно-кокосовий пиріг
(покроковий рецепт з фото)
Основа цього пирога - з пісочного тіста, а начинка моя улюблена - сирна. Я розповім, як приготувати сирно-кокосовий пиріг, а ви обов'язково порадуйте їм своїх улюблених!
Якщо у вас немає блендера, то масло можна натерти на тертці. Обов'язково підсушіть основу з тіста в духовці, інакше сирна маса від вологи просто звариться, а пиріг вийде гуязикам і несмачним.
- Вершкове масло - 100 грам
- Борошно - 220 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Крем - 1 Ст. Ложка
- Яйце - 1 штука
- Сир - 700 грам
- Крем - 200 грам (для начинки)
- Цукор - 130 грам (для начинки)
- Яйця - 3 штуки (для начинки)
- Крупа манна - 3 Ст. Ложки
- Кокосова стружка - 80-100 грам
1. У блендері перетріть охолоджене вершкове масло з сіллю, борошном і розпушувачем.
2. Надішліть в чашу яйце, 3 ст. Ложки цукру і сметану. Замісити з усього цього м'яке еластичне тісто.
3. Перекладіть тісто в роз'ємну форму, сформуйте бортики. Наколи тісто місцями виделкою і поставте на час в холодильник.
4. Для начинки в чашу блендера викладіть сир, додайте до нього яйця і сметану. Надішліть також цукор і манну крупу. Все ретельно подрібніть блендером до кремоподібного стану.
5. В отриману масу відправте кокосову стружку, перемішайте і залиште хвилин на 10.
6. Форму з тістом поставте на 10-15 хвилин в розігріту до 200 градусів духовку, щоб воно злегка підсохли.
7. Вилийте сирну масу в форму, накрийте її фольгою і відправте на півгодини в духовку, розігріту до 190-200 градусів. Через півгодини зніміть фольгу і запікайте пиріг до рум'яної скоринки.
8. Коли форма охолоне, витягніть пиріг і насолоджуйтеся його ніжним смаком!