Кокосовий пиріг-laymovиy
(покроковий рецепт з фото)
Ви в пошуках нового смаку? Шукайте незвичайні поєднання? Тоді спробуйте кисло-солодку випічку, яка підкорить вас з першого погляду. Яскравий, оригінальний і вабить варіант підійде для свят.
Вам буде цікаво дізнатися про те, як приготувати кокосово-лайязикай кекс. Тропічні фрукти чарівним чином зійшлися в складі, а м'яке тісто ідеально їх доповнило. Тільки нічого не додавайте від себе, адже смаки тут і так яскраві. Тільки можете додати щось в оформлення: наприклад, білу глазур або фрукти.
- Борошно пшеничне - 300 грам
- Розпушувач - 10 грам
- Кокосова стружка - 250 грам
- Вершкове масло - 225 грам
- Цукор - 350 грам
- Цукрова пудра - 160 грам
- Вапно - 5 штук
- Яйце - 7 штук
У глибокій мисці змішайте борошно, розпушувач, 100 г кокосової стружки і натріть цедру двох лаймов. Все перемішайте.
Окремо вичавіть сік трьох лаймов.
В іншому посуді збийте міксером масло з цукром. Розігрійте духовку до 180 градусів.
Потім в масляну масу додайте яйця. Збийте суміш до єдиної консистенції.
Тепер змішайте густу і суху суміш. Замішайте тісто. Влийте його в форму для випічки. Випікайте кекс 45 хвилин.
Зробіть крем, збивши цукрову пудру з лайязикам соком. Також всипте кокосову стружку. Ще раз перемішайте.
Кекс остудіть, а потім прикрасьте кремом. Приємного чаювання!