Рецепт Кокосовий пиріг з кремом фото

Кокосовий пиріг з кремом
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня , Канадська кухня
Горіхи, Кокосова стружка
Вегетаріанське харчування
На вечерю, Для дітей, На святковий стіл, Романтична вечеря
Випічка, Пироги

Кокосовий пиріг з кремом хороший для особливого випадку, наприклад, дня народження. Пиріг виходить пишним, м'яким, білим і "засніжених" кокосовою стружкою. Ідеальний він і до Різдва. Додамо ще горішок!

Кокосовий пиріг з кремом - білосніжне прикраса будь-якого столу. Цей ніжний пиріг виходить шалено смачним. Гості обов'язково попросять ще (і додому ще упакувати! ). Єдине - його слід тримати на холоді до самої подачі на стіл, так він ще смачніше і буде тримати форму.

  • Борошно - 1, 5-2 склянки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Вершкове масло - 160 грам
  • Цукор - 1 Склянка(0, 75 склянки - для тіста, 0, 25 - в вершках)
  • Молоко - 0, 5 склянки
  • Екстракт мигдалю - 2 чайних ложки
  • Екстаркт ванілі - 2 чайних ложки (одна чайна ложка - для крему, одна - для тіста.)
  • Яєчні білки - 6 штук
  • Вершки - 2 склянки
  • Натертий мигдаль (пластинки) - 0, 5 склянки
  • Білий шоколад - - За смаком (натерти на терці.)
  • Кокосова стружка - 1 Склянка
кокосовий пиріг з кремом - фото крок 1
1. Увімкніть духовку розігріватися до 180 градусів. Приготуйте форму для випічки пирога (22-24 см), змастіть її рослинним або вершковим маслом. У мисці змішайте борошно, розпушувач і сіль.
кокосовий пиріг з кремом - фото крок 2
2. Змішайте молоко, екстракти ванілі і мигдалю.
кокосовий пиріг з кремом - фото крок 3
3. Міксером змішайте вершкове масло. Поступово вводите 0, 75 склянки цукру. Маса повинна вийти однорідною.
кокосовий пиріг з кремом - фото крок 4
4. Введіть в масло з цукром борошняну суміш. Замішайте.
кокосовий пиріг з кремом - фото крок 5
5. Додайте молочну суміш. Гарненько перемішайте.
кокосовий пиріг з кремом - фото крок 6
6. Окремо збийте білки до густої щільної піни.
кокосовий пиріг з кремом - фото крок 7
7. Додайте в тісто збиті білки і перемішайте.
кокосовий пиріг з кремом - фото крок 8
8. Викладіть тісто у форму. Для такої кількості тесту потрібні будуть дві форми або доведеться випікати два рази (форму охолодити, промити, змастити). Випікайте один коржик протягом 30 хвилин. Перевіряйте готовність сірником або дерев'яною зубочисткою.
кокосовий пиріг з кремом - фото крок 9
9. Готові бісквіти викладіть на решітку до повного охолодження.
кокосовий пиріг з кремом - фото крок 10
10. Крем прохолодно, потім збийте з 0, 25 склянкою цукру і екстрактом ванілі. Вершки повинні бути густими і "стояти" . Змастіть частиною вершків охолоджений бісквіт. Зверху посипте частиною мигдалю і кокосової стружки.
кокосовий пиріг з кремом - фото крок 11
11. Зверху присипте ще тертим білим шоколадом. Гуляти так гуляти!
кокосовий пиріг з кремом - фото крок 12
12. Другу частину бісквіта змастіть вершками.
кокосовий пиріг з кремом - фото крок 13
13. Другу змащену частину присипте кокосовою стружкою і "склейте" з першою частиною кремом всередину.
кокосовий пиріг з кремом - фото крок 14
13. Весь кокосовий пиріг змастити кремом зі збитих вершків.
кокосовий пиріг з кремом - фото крок 15
15. Прикрасьте пиріг кокосовою стружкою, мигдалем і тертим шоколадом.
кокосовий пиріг з кремом - фото крок 16
16. Кокосовий пиріг з кремом відразу подавайте або тримайте в холоді аж до десерту. Смачного!

Схожі рецепти