Рецепт Сирний суп з лисичками фото

Сирний суп з лисичками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Молочні продукти, Вершки, Гриби, Лісіцкі
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи, Супи-пюре

Сирний суп має креязик консистенцію, він ситний, але легкий. Я додаю в нього бекон, щоб був ситніше, а також плавлені сирки. Для приготування цього супу вам знадобиться блендер.

Як приготувати сирний суп з лисичками? розповідаю:

1. Svezhin лисиць чистий, промийте. Викладіть на сковороду і обсмажте на вершковому маслі на великому вогні до википання їх них рідини. Це наша заготовка для супу. Можна також використовувати попередньо ошпарені гриби. Залиште декілька маленьких цілих грибів для прикраси супу.

2. Очистіть і дрібно наріжте цибулю і часник.

3. Бекон порубати дрібними кубиками.

4. У каструлю, де буде вариться наш суп, налийте рослинного масла. Викладіть в неї цибулю і часник і, помішуючи, обсмажте. Потім додайте бекон і також злегка обсмажте. Не забувайте помішувати.

5. Порт K, часнику і бекону викладіть підготовлені гриби. Обсмажуйте, періодично помішуючи, протягом 5-7 хвилин.

6. Поки гриби обсмажуються, очистіть і наріжте невеликими кубиками картоплю. Додайте його в каструлю і також злегка обсмажте.

7. Залийте всі інгредієнти окропом, приправити сіллю, додайте лавровий лист і чорний перець. Перемішайте. Доведіть суп до кипіння. Потім поставте на середній вогонь, закрийте суп кришкою і варіть протягом півгодини.

8. Через пів години (визначте готовність по картоплі! ) суп зніміть з плити, виберіть з нього лавровий лист і збийте блендером до консистенції пюре.

9. Розчиніть плавлений сирок в склянці окропу і додайте його до збитого супу.

10. Поверніть суп на вогонь, доведіть до кипіння і поваріть ще протягом 8-10 хвилин.

Сирний суп з лисичками готовий! Перед подачею викладіть в суп залишені для прикраси цілі лисички. Додатково можна прикрасити зеленню - нарубаної петрушкою або кропом. Подавайте суп з грінками.

Смачного!

  • Лісіцкі - 200 грам
  • Бекон - 100 грам
  • Картопля - 5 штук
  • Цибулина - 1 штука
  • Плавлений сир - 100 грам
  • Часник - 1 зубчик
  • Перець чорний мелений - 1/3 чайних ложки
  • Сіль - - За смаком
  • Лавровий лист - 1-2 штук
  • Масло рослинне - 4-5 Ст. Ложок
  • Вершкове масло - 20 грам
Як приготувати сирний суп з лисичками? розповідаю:

1. Svezhin лисиць чистий, промийте. Викладіть на сковороду і обсмажте на вершковому маслі на великому вогні до википання їх них рідини. Це наша заготовка для супу. Можна також використовувати попередньо ошпарені гриби. Залиште декілька маленьких цілих грибів для прикраси супу.

2. Очистіть і дрібно наріжте цибулю і часник.

3. Бекон порубати дрібними кубиками.

4. У каструлю, де буде вариться наш суп, налийте рослинного масла. Викладіть в неї цибулю і часник і, помішуючи, обсмажте. Потім додайте бекон і також злегка обсмажте. Не забувайте помішувати.

5. Порт K, часнику і бекону викладіть підготовлені гриби. Обсмажуйте, періодично помішуючи, протягом 5-7 хвилин.

6. Поки гриби обсмажуються, очистіть і наріжте невеликими кубиками картоплю. Додайте його в каструлю і також злегка обсмажте.

7. Залийте всі інгредієнти окропом, приправити сіллю, додайте лавровий лист і чорний перець. Перемішайте. Доведіть суп до кипіння. Потім поставте на середній вогонь, закрийте суп кришкою і варіть протягом півгодини.

8. Через пів години (визначте готовність по картоплі! ) суп зніміть з плити, виберіть з нього лавровий лист і збийте блендером до консистенції пюре.

9. Розчиніть плавлений сирок в склянці окропу і додайте його до збитого супу.

10. Поверніть суп на вогонь, доведіть до кипіння і поваріть ще протягом 8-10 хвилин.

Сирний суп з лисичками готовий! Перед подачею викладіть в суп залишені для прикраси цілі лисички. Додатково можна прикрасити зеленню - нарубаної петрушкою або кропом. Подавайте суп з грінками.

Смачного!

Схожі рецепти