Сирний суп-пюре з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Готуємо сирний суп-пюре з куркою - простий, смачний і апетитний, сподобається всім, особливо любителям ніжних креязиках супів. Такий суп можна пропонувати всім членам сім'ї, як діткам, так і дорослим.
Суп база - курячий легкий бульйон, додамо овочі, трохи вершків і м'який вершковий сир - всі інгредієнти подрібнити блендером - вийде просто неймовірно! Суп прекрасно підійде для всіх членів сім'ї, його можна подати до столу з сухариками або грінками, а можна в такий суп додати жменю нарізаної зелені.
- Вода - 1 літр
- Картопля - 100 грам
- Морква - 60 грам
- Цибуля - 60 грам
- Вершковий сир - 100 грам
- Вершки - 100 мілілітрів(15% жирності)
- Часник - 2 зубчики
- Куряче філе - 150 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Очистіть моркву, цибуля і картопля. Овочі вимийте і просушіть, наріжте довільно.
Курячі грудки наріжте шматочками, перекладіть в каструлю, додайте овочі, влийте воду. Варіть 30 хвилин, до готовності всіх інгредієнтів.
Додайте в каструлю вершковий сир, часник, сіль і перець.
Влийте в каструлю вершки.
Варіть суп ще 15 хвилин.
Подрібніть суп за допомогою погружного блендера, проваріть хвилину і подавайте до столу.
Смачного!