Сирний суп-пюре з брокколі
(покроковий рецепт з фото)
Поживний і смачний сирний суп-пюре з брокколі готується з особливою увагою до всіх інгредієнтів. Картопля спочатку запікається, потім варитися. Це надає супу особливий смак. Спробуйте.
Цей сирний суп-пюре з брокколі дуже ситний! Ви легко обійдетеся без другого, тому що суп наситить вас вдосталь. Готуйте його уважно, не переваривая, НЕ пережарівая інгредієнтів. Сир Чеддер потріть до бульйон і залиште трохи для прикраси страви перед подачею. Стати справжнім гурманом, готуйте собі цікаві і незвичайні страви. Рецепт сирого супу-пюре з брокколі ми придумали разом з подругою, дуже вже любимо супи-пюре. Ділюся з вами.
- Картопля - 3-4 штук
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
- Luk-salotų - 1 штука
- Червона цибуля - 1 штука
- Перець Халапеньо - 1 штука
- Лимон - 1 штука (для соку.)
- Сир Чеддер - 300 грам
- Брокколі - 300-400 грам
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Помийте картоплю. Нечищений загорніть у фольгу і випікайте при температурі 180 градусов один час.
Коли картопля спечеться, дайте йому трохи часу, щоб охолонути.
Наріжте дрібно цибулю-шалот, червона цибуля і перець халапеньо. У глибоку каструлю налийте олію і підсмажте нарізані овочі до м'якості.
Залийте водою овочі. Додайте тертий сир чеддер. Додати сіль, поперчіть за смаком.
Доведіть суп до кипіння. Потім додайте нарізаний спечений картопля.
Поваріть хвилин п'ять. Потім додайте брокколі, помиту і просушену від води.
Варіть сирний суп-пюре з брокколі до повної готовності брокколі.
Готовий суп-пюре складіть в блендер.
Вичавіть в блендер до супу лимонний сік і збийте.
Перед подачею посипте сирний суп-пюре з брокколі тертим сиром. Смачного.