Сирний пиріг з грушами
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вашій увазі простий рецепт сирного пирога з грушами. Поєднання м'якого сирного тесту з ароматними соковитими грушами і корицею неодмінно припаде до смаку всім любителям домашньої випічки!
Тісто виходить відмінне - дуже ніжне, але разом з цим щільне і важкенько. А щоб пиріг вийшов дійсно смачним і соковитим, використовуйте стиглі м'які груші! корицю ви, звичайно. Можете не додавати, але вона надає грушам особливий аромат, так що я завжди її використовую. Та й з сирком прекрасно поєднується. Отже, рецепт сирного пирога з грушею!
- Сир - 250 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Яйце - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Цукор - 5 Ст. Ложок
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Борошно - 1, 25 склянки
- Груша - 3-4 штук
- Ванільний цукор - 0, 5 чайних ложки
- Обкладинка - За смаком
Вершкове масло розтерти з цукром.
Відокремити жовток від білка. Збити білок.
Жовток додати до сиру і ретельно перемішати.
Ввести збитий білок, перемішати.
З'єднати масло з цукром і сир, додати соду, перемішати.
Просіяти борошно, додати ванільний цукор, корицю і ще раз вимішати до однорідного стану. Заважати доведеться багато, але воно того варто, повірте! :)
Викласти тісто в змащену маслом форму.
Поверх тесту викласти шматочки груш.
Випікати в розігрітій до 180С духовці 30-40 хвилин. Готовий пиріг злегка остудити, посипати цукровою пудрою і подавати до столу.