Сирний пиріг «Корівка»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6-7
Час приготування: 1 г. 10 хв.
Сирний пиріг"Корівка" - це ніжний пиріг з основою з пісочного шоколадного тесту, сирною начинкою і шоколадними кульками всередині, які і створюють такий гарний вид пирога в розрізі.
Опис приготування:
Приготувати такий пиріг не складе труднощів навіть дилетанту на кухні. Зробити це дуже просто, так як приготування тіста і начинки не вимагає багато зусиль. Обов'язково додайте побільше какао в тісто, щоб створити колірний контраст зі світлою сирною начинкою. Можна додати трохи ваніліну або кокосової стружки, щоб урізноманітнити аромат пирога. Крім того, верх пирога також можна прикрасити тертим або розтопленим шоколадом, подрібненими горіхами або кокосовою стружкою. Нижче ви дізнаєтеся, як приготувати сирний пиріг"Корівка" .
- Вершкове масло - 150 грам
- Цукор - 300 грам (по 150 г в тісто і в начинку)
- Пшеничне борошно в / с - 250 грам
- Какао-порошок - 25 грам
- Сир - 500 грам
- Крем - 150 грам
- Крохмаль - 1 Ст. Ложка
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Яйце - 1 штука
1. Сир змішайте зі сметаною, цукром і крохмалем. Розм'якшене вершкове масло збийте з цукром до побіління олії. Додайте яйце, продовжуючи збивати тісто до однорідності.
2. Додайте просіяне з розпушувачем борошно і розмішайте до однорідності. Додайте какао і руками вимісити тісто до однорідного кольору. Відокремте ¼ частина тесту для прикраси.
3. Решту тіста розподіліть по дну і бортах форми для випічки, змащеній маслом. На тісто викладіть підготовлену сирну масу. Відкладений шматочок тесту розділіть на 6 частин, скачайте їх в кульки.
4. Викладіть в сирну масу, злегка вдавлюючи їх. Випікайте пиріг у розігрітій до 180 градусів духовці 45-50 хвилин. Повністю остудіть перед подачею. Смачного!