Рецепт Іриски «Корівка» фото

Іриски «Корівка»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Молоко
Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей, Десерт
Солодке, Десерти, Цукерки

Я обожнюю ці цукерки і перепробувала їх, напевно, у всіх виробників. Знайшла рецепт і вийшло нітрохи не гірше магазинних! Поділюся диво рецептом і з Вами.

Сьогодні я вам розповім, як приготувати іриски "корівка" в домашніх умовах. Це дуже просто, до того ж, ви самі контролюєте всі процеси: хто любить солодша, може додати більше цукру, хто любить щільні цукерки-тягучки, ті нехай варять суміш довше, а хто любить ніжно-вершковий смак, той нехай варить менше, а сухого молока додає побільше. Удачі вам!

  • Цукор - 600 грам
  • Молоко сухе - 200 грам
  • Молоко 3% - 500 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
іриски
1. У каструлі з товстими стінками на невеликому вогні варимо суміш з цукру, молока і сухого молока. Повинна вийти маса, схожа на згущене молоко. Через годину додамо масло.
іриски
2. Продовжуємо варити, постійно помішуючи. Чим темніше буде виходити карамель, тим сильніше вона буде пригорати, тому обов'язково помішувати. Доводимо масу до густоти.
іриски
3. Потім виливаємо молочну масу на деко, застелений папером. Зверху накриваємо ще одним листом пергаменту для випічки і розкачати в пласт. Дайте охолонути.
іриски
4. Коли повністю маса охолола і затверділа - нарізаємо шматочками.
іриски
5. От і все, наші цукерки готові!

Схожі рецепти