Пиріг «Корівка»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 30 хв.
Я так люблю радувати своїх близьких солоденьким до чаю. Часом здається, що без десерту вечерю чи обід стає неповноцінним. Та й для гостей я завжди готую якісь пироги. Ось один з них!
Опис приготування:
З мого покрокового рецепта ви можете дізнатися про те, як приготувати пиріг"Корівка" з сиром. Називається він так через свій зовнішній вигляд: виглядає, як малюнок коров'ячої шкури. З боку навіть не скажеш, що випічка вельми дієтична через свого головного інгредієнта. Тісто для основи базове і готується просто.
- Цукор - 300 грам(150 г - в тісто, 150 г - в начинку)
- Маргарин - 200 грам
- Какао - 50 грам
- Розпушувач - 10 грам
- Сир - 500 грам
- Яйце - 5 штук(1 шт. - в тісто, 4 шт. - в начинку)
- Борошно - 250 грам
- Вершкове масло - 200 грам
Зробіть тісто. Розітріть маргарин какао, цукром, борошном, яйцем і розпушувачем. Замішайте тісто. Розподіліть 2/3 тесту за формою для випічки.
Для начинки збийте в блендері сир, цукор, масло і яйця. Влийте сирну масу в форму.
Час, що залишився тісто поламайте на шматочки. Покладіть його поверх начинки.
Запікайте пиріг при 170 градусах протягом 1 годину. Приємного чаювання!