Рецепт Домашні цукерки «Корівка» фото

Домашні цукерки «Корівка»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Грецька кухня
Молочні продукти , Молоко , Мед
ПП рецепти
Для дітей , На святковий стіл
Десерти , Цукерки , Іриски
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 40 хв.

Вершкові, з приємним ароматом… думаю, такі цукерки - свого роду привіт з дитинства. Я їх просто обожнювала! Тому тим більше була рада дізнатися простий рецепт домашніх цукерок "корівка", ділюся з вами!

Опис приготування:

Звичайно ж, такий рецепт приготування домашніх цукерок "корівка" допускає ваші доповнення, можете додати горішки, родзинки, наприклад. Я цього не робила, так як хотіла показати вам класичний рецепт домашніх цукерок "корівка", але ж вони були без начинок! До речі, хотіла ще вказати на час підготовки, я люблю, щоб цукерки були тверді і розсмоктувалися, але якщо будете уварювали менше, отримаєте ніжні вершкові"корівки" з кремовою начинкою.

  • Молоко 6 % - 1 Склянка
  • Цукор - 1.5 склянки
  • Мед - 3 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 25 грам
  • Лимонна кислота - 1/2 чайних ложки
домашні цукерки
1. У каструлі з товстим дном для початку доводимо молоко до кипіння, додаємо вершкове масло і цукор. Варимо на маленькому вогні, постійно помішуючи!
домашні цукерки
2. Коли суміш трохи загусне і потемніє, - додамо мед і лимонну кислоту. Ретельно перемішуємо, і продовжуємо варити, поки маса не стане дуже темною і густий, не менше півгодини.
домашні цукерки
3. Розливаємо по формах, і відправимо в морозилку або холодильник на якийсь час.
домашні цукерки
4. Як тільки цукерки затверділи, - так їх можна і подавати до чаю!

Схожі рецепти