Арахісовий торт «Корівка»
(покроковий рецепт з фото)
Любителі солодкого будуть в захваті від цього багатошарового тортика. Готувати його просто. Пригощайтеся!
Торт готувати не складно, хоча потрібні деякі навички і вправність. Працювати при випічки коржів потрібно швидко і акуратно. Так як після приготування і охолодження вони виходять дуже крихкими. Продукти для крему потрібно брати холодними. Смачного!
- Борошно - 450 грам
- Вершкове масло - 300 грам
- Молоко згущене варене - 760 грам(60 г - тісто, 700 г - крем)
- Цукор - 200 грам
- Розпушувач - 1.5 чайних ложки
- Арахіс - 250 грам
- Куряче яйце - 3 штуки
- Вершки 35% - 600 мілілітрів (для збивання)
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Очистіть арахіс від червоної плівки, подрібніть до дрібної крихти і обсмажте в духовці до золотистого кольору.
Збийте яйця з цукром до пишної піни.
Додайте згущене молоко і знову збийте до однорідної піни.
Додайте м'яке масло і обсмажений арахіс. Збийте.
Просійте борошно, змішайте з розпушувачем і додайте до маси. Перемішайте до однорідної маси.
Посипте робочу поверхню столу борошном, покладіть тісто, замішують. Розділи 9 частин.
Посипте стіл борошном і тонко розкачати тісто в пласти, розміром трохи більше форми d = 23 см.
Перенесіть на деко, застелений папером для випічки.
Випікайте в гарячій духовці при температурі 200 градусів протягом 13 хвилин, до золотистого кольору. Вийміть, накрийте формою і відразу ображати по колу форми.
Робіть так з усіма шматочками тіста. Акуратно складайте коржі в стопочку, обрізки збережіть. Повністю остудіть.
Обрізки перетворите в крихту.
Холодні вершки збийте до твердих піків.
Перекладіть згущене молоко в чашу. Перемішайте. Додайте 2 ст. L. Збитих вершків і перемішайте.
З'єднайте обидві маси і перемішайте віночком до однорідності.
Змастіть кожен корж кремом і складіть стопкою один на одного.
Змастіть боки і верх кремом.
Посипте боки і край крихтою з обрізків.
Прикрасьте верх на свій розсуд.
Залиште торт при кімнатній температурі, потім приберіть в холодильник на 8 годин.
Смачного!