Рецепт Арахісовий торт «Корівка» фото

Арахісовий торт «Корівка»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Молочні продукти , Горіхи , Арахіс , Згущене молоко
Пісні страви , Веганські страви
На святковий стіл , День народження , Ювілей , 8 березня
Випічка , Солодке , Торти
Кількість порцій: 16
Час приготування: 11 г. 0 хв.

Любителі солодкого будуть в захваті від цього багатошарового тортика. Готувати його просто. Пригощайтеся!

Опис приготування:

Торт готувати не складно, хоча потрібні деякі навички і вправність. Працювати при випічки коржів потрібно швидко і акуратно. Так як після приготування і охолодження вони виходять дуже крихкими. Продукти для крему потрібно брати холодними. Смачного!

  • Борошно - 450 грам
  • Вершкове масло - 300 грам
  • Молоко згущене варене - 760 грам(60 г - тісто, 700 г - крем)
  • Цукор - 200 грам
  • Розпушувач - 1.5 чайних ложки
  • Арахіс - 250 грам
  • Куряче яйце - 3 штуки
  • Вершки 35% - 600 мілілітрів (для збивання)
арахісовий торт
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
арахісовий торт
Очистіть арахіс від червоної плівки, подрібніть до дрібної крихти і обсмажте в духовці до золотистого кольору.
арахісовий торт
Збийте яйця з цукром до пишної піни.
арахісовий торт
Додайте згущене молоко і знову збийте до однорідної піни.
арахісовий торт
Додайте м'яке масло і обсмажений арахіс. Збийте.
арахісовий торт
Просійте борошно, змішайте з розпушувачем і додайте до маси. Перемішайте до однорідної маси.
арахісовий торт
Посипте робочу поверхню столу борошном, покладіть тісто, замішують. Розділи 9 частин.
арахісовий торт
Посипте стіл борошном і тонко розкачати тісто в пласти, розміром трохи більше форми d = 23 см.
арахісовий торт
Перенесіть на деко, застелений папером для випічки.
арахісовий торт
Випікайте в гарячій духовці при температурі 200 градусів протягом 13 хвилин, до золотистого кольору. Вийміть, накрийте формою і відразу ображати по колу форми.
арахісовий торт
Робіть так з усіма шматочками тіста. Акуратно складайте коржі в стопочку, обрізки збережіть. Повністю остудіть.
арахісовий торт
Обрізки перетворите в крихту.
арахісовий торт
Холодні вершки збийте до твердих піків.
арахісовий торт
Перекладіть згущене молоко в чашу. Перемішайте. Додайте 2 ст. L. Збитих вершків і перемішайте.
арахісовий торт
З'єднайте обидві маси і перемішайте віночком до однорідності.
арахісовий торт
Змастіть кожен корж кремом і складіть стопкою один на одного.
арахісовий торт
Змастіть боки і верх кремом.
арахісовий торт
Посипте боки і край крихтою з обрізків.
арахісовий торт
Прикрасьте верх на свій розсуд.
арахісовий торт
Залиште торт при кімнатній температурі, потім приберіть в холодильник на 8 годин.
арахісовий торт
Смачного!

Схожі рецепти