Сирний киш з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Смачний відкритий пиріг з листкового тіста з ніжною сирною начинкою і курячим м'ясом. Готується просто, а виходить ситним і ароматним. Сирний киш з м'ясом можна подавати і на обід, і на вечерю.
Сьогодні я хочу розповісти вам, як приготувати сирний киш з м'ясом. Ця страва просте в приготуванні, а пиріг виходить ніжним, соковитим і дуже смачним. М'ясо в нього можна додавати будь-, але з курячим м'ясом киш виходить набагато смачніше і ніжніше. Сирний киш з м'ясом можна подавати, як в холодному, так і в гарячому вигляді.
- Листкове тісто - 300 грам (бездрожжевое)
- Крем - 4 Ст. Ложки
- Молоко - 3 Ст. Ложки
- Сир - 400 грам
- Консервовані помідори - 2-3 штук
- Маринований перець - 200 грам
- Готове куряче м'ясо - 300 грам
- Спеції - 1-2 Щепоток (за смаком)
- Сіль - 1-2 Щепоток (за смаком)
- Яйце - 4 штуки
1. Розморожене листкове тісто необхідно розкатати зовсім небагато за розміром вашої форми (у мене 24 см). Потім робимо по всьому тесту проколи виделкою і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 5-10 хвилин.
2. М'ясо може бути запеченим або вареною. У мене варене куряче філе. Його треба порізати на невеликі шматочки.
3. Збиваємо яйця з молоком, сметаною, сіллю і спеціями. Спеції можуть бути будь-якими.
4. Потім до цієї суміші додаємо сир, м'ясо, і порізані на шматочки перець і помідори. Добре все перемішуємо.
5. Викладаємо сирну начинку в тісто і посипаємо зверху травами і спеціями.
6. Відправляємо в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку на 30-40 хвилин. Але у всіх духовка пече по-різному, так що обов'язково стежте за пирогом.
7. Смачного!