Рецепт Сирний киш з м'ясом фото

Сирний киш з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Молочні продукти, Сир, Листкове тісто
На полуденок
Випічка, Кіш

Смачний відкритий пиріг з листкового тіста з ніжною сирною начинкою і курячим м'ясом. Готується просто, а виходить ситним і ароматним. Сирний киш з м'ясом можна подавати і на обід, і на вечерю.

Сьогодні я хочу розповісти вам, як приготувати сирний киш з м'ясом. Ця страва просте в приготуванні, а пиріг виходить ніжним, соковитим і дуже смачним. М'ясо в нього можна додавати будь-, але з курячим м'ясом киш виходить набагато смачніше і ніжніше. Сирний киш з м'ясом можна подавати, як в холодному, так і в гарячому вигляді.

  • Листкове тісто - 300 грам (бездрожжевое)
  • Крем - 4 Ст. Ложки
  • Молоко - 3 Ст. Ложки
  • Сир - 400 грам
  • Консервовані помідори - 2-3 штук
  • Маринований перець - 200 грам
  • Готове куряче м'ясо - 300 грам
  • Спеції - 1-2 Щепоток (за смаком)
  • Сіль - 1-2 Щепоток (за смаком)
  • Яйце - 4 штуки
сирний киш з м'ясом - фото крок 1
1. Розморожене листкове тісто необхідно розкатати зовсім небагато за розміром вашої форми (у мене 24 см). Потім робимо по всьому тесту проколи виделкою і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 5-10 хвилин.
сирний киш з м'ясом - фото крок 2
2. М'ясо може бути запеченим або вареною. У мене варене куряче філе. Його треба порізати на невеликі шматочки.
сирний киш з м'ясом - фото крок 3
3. Збиваємо яйця з молоком, сметаною, сіллю і спеціями. Спеції можуть бути будь-якими.
сирний киш з м'ясом - фото крок 4
4. Потім до цієї суміші додаємо сир, м'ясо, і порізані на шматочки перець і помідори. Добре все перемішуємо.
сирний киш з м'ясом - фото крок 5
5. Викладаємо сирну начинку в тісто і посипаємо зверху травами і спеціями.
сирний киш з м'ясом - фото крок 6
6. Відправляємо в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку на 30-40 хвилин. Але у всіх духовка пече по-різному, так що обов'язково стежте за пирогом.
сирний киш з м'ясом - фото крок 7
7. Смачного!

Схожі рецепти