Сирний кекс зі смородиною
(покроковий рецепт з фото)
Пишний, м'який і дуже смачний десерт. Солодкість можна регулювати за смаком, додаючи більше або менше цукру. Дуже смачно з чаєм.
Смачний повітряний десерт. Для його приготування збийте масло з цукром, сиром і яйцями. Додайте борошно і замісіть тісто. Розділіть тісто на дві частини - половину викладіть у форму, а другу половину змішайте з какао і викладіть другим шаром. Зверху рясно посипте ягодами і випікайте 50 хвилин при 190 градусах. Готовий кекс остудіть і подайте на стіл. Приємного чаювання!
- Сир - 200 грам
- Борошно - 200 грам
- Цукор - 200 грам
- Вершкове масло - 150 грам
- Розпушувач - 1 Ст. Ложка
- Какао - 1 Ст. Ложка
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
- Яйця - 2 штуки
- Чорна смородина - 1 Склянка
Збийте масло з цукром, сиром і яйцями. Додайте борошно і замісіть тісто.
Половину тіста викладіть у форму.
Другу половину змішайте з какао за допомогою міксера і також викладіть у форму.
Зверху рясно посипте ягодами і випікайте 50 хвилин при 190 градусах. Готовий кекс остудіть і подайте на стіл.