Сирний пиріг з чорною смородиною
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як приготувати сирний пиріг з чорною смородиною в домашніх умовах. Це просте і смачне блюдо, яке припаде до душі всім, хто любить соковиту і смачну випічку!
Цей простий рецепт сирного пирога з чорною смородиною сподобається всім тим, хто любить здорові і солодкі десерти для всієї родини. Таку сирну "вкусняшку" оцінять і дорослі, та діти. Випічка смачна і корисна, а ще - дуже апетитна. Спробуйте і оцініть самі!
- Корж пісочний - 1.5 штуки (один корж і частина - для крихти, якої будемо посипати зверху. )
- Сир - 300 грам
- Цукор - 175 грам
- Крем - 150 грам
- Яйця - 3 штуки
- Лимон - 1 штука(tsedra і сік )
- Ягоди - 200 грам
1. На дно рознімної форми викладаємо корж, залишки подрібнити в блендері: буде крихта для посипання. У мисці змішаємо збиті яйця, сир, сметану, сік лимона і частина ягід. Виливаємо цю суміш поверх коржа.
2. Далі викладаємо ягідки (у мене були ягоди у власному соку, тому я ще трохи соком полила), і відправимо запікатися пиріг на 30-40 хвилин.
3. Коли сирна маса почне застигати зверху, дістаємо, посипаємо крихтою і відправляємо знову запікатися ще на кілька хвилин, щоб верхня частина стала хрусткою.
4. Дістаємо, охолоджуємо і нарізаємо шматочками. Смачного!