Пиріг з сиром і чорною смородиною
(покроковий рецепт з фото)
Поєднання сиру та чорної смородини часто використовую в кулінарії, адже воно дійсно дуже вдале. Випічка з ніжним сиром і соковитими ягодами виходить особливо хорошою. Красиво і дуже смачно!
Немає нічого смачнішого, ніж пиріг з сиром і чорною смородиною, приготований в домашніх умовах. Найголовніше, що пиріг дуже подобається дітям, а це важливий показник. Сир, в даному рецепті, можна замінити солодкою сирною масою. Вдалого приготування!
- Сир - 220 грам
- Яйця - 2 штуки
- Ванілін - За смаком
- Борошно - 1 Склянка
- Смородина чорна - 300 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
Смородину перебираємо і промиваємо, потім засипаємо 3 ст.Л. Цукру. Решта цукру змішайте в блендері з яйцями, сиром і ваніліном.
Додайте борошно, перемішайте. Тісто виходить однорідним і густим, по консистенції нагадує сметану.
Змастіть дно і стінки рознімної форми маслом. Викладіть половину тіста і розрівняйте. Зверху засипте ягоди і влийте тісто. Акуратно розрівняйте тісто.
Випікаємо пиріг в духовці 35-40 хвилин. Температура 180 градусів.
Витягуємо пиріг з форми і викладаємо на тарілку. Смачного!