Сирний десерт з вишнею
(покроковий рецепт з фото)
Легкий, корисний і смачний сирний десерт, який можна приготувати в будь-який час року. У холодну пору року з вишневим варенням, а влітку зі свіжої вишнею. Пригощайтеся!
В принципі, для рецепта підійде будь-яка ягода або варення, але вишня - це класика жанру! Вона завжди виграшна і красива! Молочні продукти беріть будь-якої жирності, а цукрову пудру в десерті можна замінити на мед. Як приготувати сирний десерт з вишнею розповім докладно в покроковому рецепті.
- Сир - 200 грам
- Йогурт грецький - 2-3 Ст. Ложок
- Пластівці вівсяні - 50 грам (великі)
- Цукрова пудра - 2-3 Ст. Ложок (або мідь, за смаком)
- Вишня - 4 Ст. Ложки (або вишневе варення)
- Мигдаль - 20-30 грам
- Цукор тростинний - 2 Ст. Ложки (можна білий)
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Сир змішайте з йогуртом, додайте цукрову пудру або мед.
На сковороді обсмажте мигдаль, помішуйте поки не почне виділятися масло, приблизно 4-5 хвилин. Потім викладіть на дощечку, остудіть і порубати ножем.
Потім на гарячу сковороду викладіть вівсяні пластівці і цукор, постійно помішуючи обсмажити до карамелізації і хрустінкой, приблизно 4-5 хвилин. Викладіть на чисту, суху тарілку.
Можна збирати десерт! На дно келихів або креманок викладіть вівсяні пластівці.
Потім сирну масу.
Вишня і мигдаль.
І повторіть всі верстви ще раз! Подавайте десерт відразу!
Смачного!