Десерт з вишнею
(покроковий рецепт з фото)
Коли хочеться приготувати смачний, вишуканий і не дуже складний десерт, рекомендую звернутися до даного рецептом. Це просто відмінний французький десерт з вишнею, який подобається абсолютно всім!
Спосіб приготування вишневого десерту дуже простий. Цим-то він і підкуповує. Я вам зараз покажу, як приготувати десерт з вишнею, а ви вже самі вирішуйте, коли саме вам його приготувати. Але спробувати варто обов'язково!
- Цедра лайма - 1 штука
- Яйця - 3 штуки
- Борошно - 80 грам
- Какао - 50 грам
- Цукор - 120 грам
- Молоко - 300 мілілітрів
- Вишня - За смаком
Візьміть лайм, підготуйте його цедру. Для цього я просто тру її за допомогою терки.
Перекладіть цедру в глибоку миску. У довільному порядку додайте борошно, какао, яйця, цукор і молоко.
Все ретельно збийте міксером. Має вийти рідке тісто, як для млинців.
Форму для запікання змастіть вершковим маслом.
На дно акуратно викладіть вишню. Якщо використовуєте заморожену, дайте зайвій воді стекти.
Залийте ягоди тестом повільно і акуратно. Ягоди піднімуться, так і має бути.
Випікайте десерт в духовці протягом 30-50 хвилин при температурі 180 градусів.
Готовність перевіряйте дерев'яною шпажкою (при виході вона повинна бути сухою).
Готовність перевіряйте дерев'яною шпажкою (при виході вона повинна бути сухою).