Рецепт Французький десерт «Klafuti» з вишнею фото

Французький десерт «Klafuti» з вишнею
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто , Ягоди , Вишня
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Супи
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Вже якщо французи в чомусь і знають толк, то це точно в випічці. Приголомшливий десерт, рецептом якого хочу поділитися, точно можна назвати родзинкою їх кухні, і не дарма! Він повітряний і ніжний

Опис приготування:

Це дивовижний рецепт, так як приготувати французький десерт"Клафуті" з вишнею може навіть новачок на кухні. Все дуже швидко, просто, а результат - просто приголомшливий. Ідеальний варіант солоденького до чаю для всієї родини, обов'язково рекомендую спробувати!

  • Вишня - 2 склянки
  • Пластівці мигдалю - 1 Ст. Ложка (по бажанню)
  • Цукор - 3/4 склянки
  • Яйце - 3 штуки
  • Борошно - 0.5 склянки
  • Молоко - 1 Склянка
  • Ваніль - 1 За смаком
  • Мигдальний екстракт - 1 За смаком
французький десерт
1. Жароміцних форму змастіть невеликою кількістю вершкового масла і присипте борошном. На дно викладіть мигдальні пластівці. Вишні вимийте і висушіть, видаліть у них кісточки. Розподіліть рівним шаром у формі.
французький десерт
2. З тестом все теж дуже просто: збийте в глибокій мисці яйця з цукром і дрібкою солі, додайте просіяне борошно, молоко, ваніль і мигдальний екстракт для аромату.
французький десерт
3. Тонкою цівкою акуратно влийте тісто у форму, а потім відправте все в розігріту до 180 градусів духовку.
французький десерт
4. Випікається Клафуті з вишнею близько 35-45 хвилин (в залежності від того, яку корочку ви хочете отримати).
французький десерт
5. Ось така смакота! Перед подачею десерт можна прикрасити цукровою пудрою, наприклад. Приємного чаювання!

Схожі рецепти