Рецепт Сирний кекс з вишнею фото

Сирний кекс з вишнею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Ягоди, Молочні продукти, Сир, Вишня
На полуденок, На сніданок
Випічка, Кекси, Сирники

Ніжний, соковитий і дуже апетитний сирний кекс з вишнею в домашніх умовах - прекрасний варіант корисної і смачної випічки для всієї родини. Він підійде і чаю, і в якості сніданку або перекусу.

1. Для початку займемося тестом. У глибоку миску надішліть сир і цукор. Як випливає все перемішайте до однорідності.

2. Vbeyte яйця, всипте дрібку солі, ванілін, соди (попередньо погасіть її оцтом або соком лимона).

3. Дуже часто в подібного роду рецептах, як зробити сирний кекс з вишнею, зустрічається в складі рослинне масло. Але в даному випадку використовується розтоплене вершкове.

4. Додайте сметану для більш однорідної консистенції, почніть всипати просіяне борошно.

5. Тісто має вийти м'яким, без грудочок.

6. У невеликій мисці з'єднайте вишню (важливо використовувати за рецептом приготування сирного кексу з вишнею ягоди без кісточок) і крохмаль. Обваляйте ягідки як слід з усіх боків, додайте їх в тісто.

7. Ще раз акуратно все перемішайте і викладіть у жароміцних форму, попередньо змащену маслом і (при бажанні) застелену пергаментом.

8. Надішліть форму в розігріту духовку. Випікайте кекс при середній температурі близько 45-55 хвилин.

Перед подачею сирний кекс з вишнею в домашніх умовах можна прикрасити сметаною, цукровою пудрою, а також - доповнити свіжими ягодами, наприклад.

  • Сир - 200 грам
  • Борошно - 200 грам
  • Цукор - 150-200 грам
  • Яйце - 2-3 штук
  • Крем - 50 грам
  • Вишня - 200 грам
  • Ванілін - 1 щіпка
  • Сода - 1 щіпка
  • Крохмаль - 1 Ст. Ложка
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
1. Для початку займемося тестом. У глибоку миску надішліть сир і цукор. Як випливає все перемішайте до однорідності.

2. Vbeyte яйця, всипте дрібку солі, ванілін, соди (попередньо погасіть її оцтом або соком лимона).

3. Дуже часто в подібного роду рецептах, як зробити сирний кекс з вишнею, зустрічається в складі рослинне масло. Але в даному випадку використовується розтоплене вершкове.

4. Додайте сметану для більш однорідної консистенції, почніть всипати просіяне борошно.

5. Тісто має вийти м'яким, без грудочок.

6. У невеликій мисці з'єднайте вишню (важливо використовувати за рецептом приготування сирного кексу з вишнею ягоди без кісточок) і крохмаль. Обваляйте ягідки як слід з усіх боків, додайте їх в тісто.

7. Ще раз акуратно все перемішайте і викладіть у жароміцних форму, попередньо змащену маслом і (при бажанні) застелену пергаментом.

8. Надішліть форму в розігріту духовку. Випікайте кекс при середній температурі близько 45-55 хвилин.

Перед подачею сирний кекс з вишнею в домашніх умовах можна прикрасити сметаною, цукровою пудрою, а також - доповнити свіжими ягодами, наприклад.

Схожі рецепти