Сирний крем з вишнею
(покроковий рецепт з фото)
Сирний крем з вишнею робить кондитерські вироби менш солодкими і надає їм цікаву і ненав'язливу кислинку. Зробити його неймовірно просто! Спробуйте, і вам обов'язково сподобається!
Розповім вам, як приготувати сирний крем з вишнею:
1. Вишні промийте, видаліть з них кісточки. За бажанням можна частину вишень подрібнити за допомогою блендера, а частину залишити цілими.
2. Сир перетріть через сито або за допомогою блендера. Додайте в нього сметану, цукор і ванільний цукор. Перемішайте.
3. У сирну суміш лопаткою вмішайте вишні до їх рівномірного розподілу. Поставте в холодильник на пару годин. Сирний крем з вишнею готовий!
Сирним кремом з вишнею можна наповнювати еклери, кошики, вафельні трубочки, готувати з ним чудові торти та інші солодощі. Він також є чудовим, смачним і корисним десертом для дітей і дорослих!
Вишні можна використовувати як свіжі, так і заморожені. У разі використання заморожених ягід попередньо їх необхідно розморозити, злийте весь сік, інакше крем вийде дуже рідким. Якщо хочете домогтися більш густої консистенції, можете додати розведений у невеликій кількості води желатин.
Частіше радуйте себе і своїх близьких корисними смаколиками. Смачного!
- Цукор - 100 грам (або за смаком)
- Сир - 200 грам (жирний)
- Ванільний цукор - 5 грам
- Крем - 80 мілілітрів
- Вишні - 500 грам
1. Вишні промийте, видаліть з них кісточки. За бажанням можна частину вишень подрібнити за допомогою блендера, а частину залишити цілими.
2. Сир перетріть через сито або за допомогою блендера. Додайте в нього сметану, цукор і ванільний цукор. Перемішайте.
3. У сирну суміш лопаткою вмішайте вишні до їх рівномірного розподілу. Поставте в холодильник на пару годин. Сирний крем з вишнею готовий!
Сирним кремом з вишнею можна наповнювати еклери, кошики, вафельні трубочки, готувати з ним чудові торти та інші солодощі. Він також є чудовим, смачним і корисним десертом для дітей і дорослих!
Вишні можна використовувати як свіжі, так і заморожені. У разі використання заморожених ягід попередньо їх необхідно розморозити, злийте весь сік, інакше крем вийде дуже рідким. Якщо хочете домогтися більш густої консистенції, можете додати розведений у невеликій кількості води желатин.
Частіше радуйте себе і своїх близьких корисними смаколиками. Смачного!