Рецепт Сирний крем з вишнею фото

Сирний крем з вишнею
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Ягоди, Молочні продукти, Сир, Вишня
На полуденок, Для дітей
Десерти

Сирний крем з вишнею робить кондитерські вироби менш солодкими і надає їм цікаву і ненав'язливу кислинку. Зробити його неймовірно просто! Спробуйте, і вам обов'язково сподобається!

Розповім вам, як приготувати сирний крем з вишнею:

1. Вишні промийте, видаліть з них кісточки. За бажанням можна частину вишень подрібнити за допомогою блендера, а частину залишити цілими.

2. Сир перетріть через сито або за допомогою блендера. Додайте в нього сметану, цукор і ванільний цукор. Перемішайте.

3. У сирну суміш лопаткою вмішайте вишні до їх рівномірного розподілу. Поставте в холодильник на пару годин. Сирний крем з вишнею готовий!

Сирним кремом з вишнею можна наповнювати еклери, кошики, вафельні трубочки, готувати з ним чудові торти та інші солодощі. Він також є чудовим, смачним і корисним десертом для дітей і дорослих!

Вишні можна використовувати як свіжі, так і заморожені. У разі використання заморожених ягід попередньо їх необхідно розморозити, злийте весь сік, інакше крем вийде дуже рідким. Якщо хочете домогтися більш густої консистенції, можете додати розведений у невеликій кількості води желатин.

Частіше радуйте себе і своїх близьких корисними смаколиками. Смачного!


  • Цукор - 100 грам (або за смаком)
  • Сир - 200 грам (жирний)
  • Ванільний цукор - 5 грам
  • Крем - 80 мілілітрів
  • Вишні - 500 грам
Розповім вам, як приготувати сирний крем з вишнею:

1. Вишні промийте, видаліть з них кісточки. За бажанням можна частину вишень подрібнити за допомогою блендера, а частину залишити цілими.

2. Сир перетріть через сито або за допомогою блендера. Додайте в нього сметану, цукор і ванільний цукор. Перемішайте.

3. У сирну суміш лопаткою вмішайте вишні до їх рівномірного розподілу. Поставте в холодильник на пару годин. Сирний крем з вишнею готовий!

Сирним кремом з вишнею можна наповнювати еклери, кошики, вафельні трубочки, готувати з ним чудові торти та інші солодощі. Він також є чудовим, смачним і корисним десертом для дітей і дорослих!

Вишні можна використовувати як свіжі, так і заморожені. У разі використання заморожених ягід попередньо їх необхідно розморозити, злийте весь сік, інакше крем вийде дуже рідким. Якщо хочете домогтися більш густої консистенції, можете додати розведений у невеликій кількості води желатин.

Частіше радуйте себе і своїх близьких корисними смаколиками. Смачного!

Схожі рецепти