Сирний бургер
(покроковий рецепт з фото)
Рецептів бургерів існує величезна кількість, в тому числі і сирних. Пропоную свій рецепт бургера з цікавим градієнтом смаку від кислинки огірочка до солодкої груші.
Приготування сирного бургера повністю залежить від ваших смаків і фантазії. Ключових слів тут два - це "сир" і "бургер" . Все інше в ваших руках. Один з варіантів рецепта тут, в покроковому рецепті. Можливо комусь поєднання смаків маринованого огірка і груші здасться сумнівним, тоді використовуйте свій власний варіант. Кулінарне творчість тільки вітається!
- Фарш із яловичини - 100 грам
- Булочка для бургера - 1 штука
- Сир - 30-40 грам(polutverdиy)
- Листовий салат - 4 штуки
- Огірок - 1 штука (консервований або маринований)
- Груша - 1 штука
- Бальзамічний винний оцет - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Чорний мелений перець - 1 щіпка
Підготуйте інгредієнти.
З яловичого фаршу сформуйте котлету.
Обсмажте м'ясну котлету на сковороді гриль, поруч викладіть булочку, розрізану навпіл.
Поламайте руками сир на невеликі шматочки.
Викладіть сир на сковороду, розплавте його.
Викладіть котлету на розплавлений сир, переверніть на іншу сторону.
Збірку сирного бургера робите в такий спосіб, на нижню частину булочки викладіть порізану на скибочки консервований або маринований огірок.
На огірки викладіть салатні листя.
На салатні листя викладіть котлету в сирі.
Підготуйте кружечки груші, попередньо збризнути бальзамічним винним оцтом і чорним меленим перцем.
Груші викладіть прямо на котлету в сирі.
Накрийте салатним листом і верхньою частиною булочки, якої попередньо зберіть залишки розплавленого сиру зі сковороди. Бургер готовий до подачі, він смачний і ситний, практично повноцінний обід або вечерю.