Сирники з знежиреного сиру
(покроковий рецепт з фото)
Дуже ніжні, смачні і апетитні сирники можна отримати з знежиреного сиру! Обов'язково приготуйте цю усіма улюблену випічку для своєї сім'ї.
Найголовніше не забивати тісто борошном, тоді сирники будуть танути в роті. Для аромату можете додати дрібку ванілі. Розповідаю, як приготувати сирники з знежиреного сиру.
- Сир - 200 грам (знежирений)
- Борошно пшеничне - 4 ст.Л. Святий. Ложки(+ 2 ст.Л. Для панірування)
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Куряче яйце - 1 штука
- Сіль - щіпка
- Масло рослинне - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Сир розімніть вилкою з цукром.
Додайте яйце і щіпку солі. Перемішайте.
В останню чергу введіть борошно і дайте тісту постояти 5-7 хвилин.
Столовою ложкою візьміть тісто, сформуйте сирник і обваляйте в борошні.
Смажте сирники в рослинному маслі на середньому вогні з двох сторін до готовності. Викладіть на паперовий рушник, щоб зняти надлишки жиру.
Смачного!