Сирники з вівсянкою
(покроковий рецепт з фото)
Сирники можна готувати з додаванням вівсянки, виходить дуже смачно. Скоринка буде рум'яної, а всередині сирники м'які і ніжні. Подати можна з ягодами, сметаною або медом.
Для сирників можна використовувати вівсяну крупу або вівсяні пластівці швидкого приготування. Крупу необхідно обов'язково перемолоти в кавомолці, а потім, використовувати для приготування сирного тесту і панірування. Пластівці швидкого приготування перемелювати не треба.
- Сир - 300 грам
- Яйце - 1 штука
- Цукрова пудра - 2 Ст. Ложки
- Вівсянка - 0, 5 склянки
- Сіль - 1 щіпка
- Ваніль - За смаком
- Олія соняшникова - 2 Ст. Ложки
Підготуємо інгредієнти.
У миску насипаємо цукрову пудру, трохи солі і вбиваємо яйце. Все перемішуємо.
Вівсянку перемелює в кавомолці, 2-3 ложки додаємо в миску.
Далі, додаємо сир і ваніль (ванільну настоянку або ванільний цукор).
Частину, що залишилася перемелені вівсянку висипаємо на плоску тарілку. Відокремлюємо порції сирної маси і обвалюють у вівсяній муці.
Кладемо сирники на сковороду з розігрітим маслом. Готуємо по 2-3 хвилини з кожного боку. Вогонь середній.
Готові сирники можна подати з ягодами і доповнити листочками м'яти. Смачного!