Рецепт Капустяні котлети з вівсянкою фото

Капустяні котлети з вівсянкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Капуста, Білокачанна капуста
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, Для дітей
Гарячі страви, Котлети

Апетитні, досить прості в приготуванні і дуже смачні капустяні котлети з вівсянкою в домашніх умовах - відмінна ідея корисного основного блюда без м'яса.

Це оригінальний рецепт приготування капустяних котлет з вівсянкою, який обов'язково слід взяти на замітку всім любителям овочевих страв. Завдяки спецій аромат виходить неймовірним, а вівсянка робить блюдо не тільки смачним, але і дуже корисним.

  • Капуста - 500 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Кріп - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
  • Вівсянка або вівсяні висівки - 50 грам
  • Спеції - 1 Чайна ложка
  • Лавровий лист - 2-3 штук
капустяні котлети з вівсянкою - фото крок 1
1. Ось перед вами список необхідних в рецепт приготування капустяних котлет з вівсянкою інгредієнтів. Про всяк випадок слід запастися борошном.
капустяні котлети з вівсянкою - фото крок 2
2. Капусту нарізати середніми шматочками і викласти в каструлю. Залити водою, додати лавровий лист, при бажанні перець горошок і трохи солі. Надіслати на вогонь.
капустяні котлети з вівсянкою - фото крок 3
3. Після закипання зменшити вогонь і варити капусту близько 20 хвилин, щоб капустяні котлети з вівсянкою в домашніх умовах були ніжні і м'які. Після відкинути капусту на друшляк і трохи просушити.
капустяні котлети з вівсянкою - фото крок 4
4. Капусту потрібно подрібнити занурювальним блендером, щоб вийшло пюре.
капустяні котлети з вівсянкою - фото крок 5
5. Якщо блендера немає, можна пропустити через м'ясорубку. От і все - основа фаршу готова.
капустяні котлети з вівсянкою - фото крок 6
6. Вимити зелень, обсушити й подрібнити. Додати в фарш зелень, сіль, перець, вівсянку. Використовувати в цей простий рецепт капустяних котлет з вівсянкою можна абсолютно будь-які спеції за смаком.
капустяні котлети з вівсянкою - фото крок 7
7. Руки трохи змочити і з отриманого фаршу сформувати котлетки. Їх можна обваляти в борошні, панірувальних сухарях або висівках. Розігріти на сковороді рослинне масло і обсмажити котлетки з двох сторін.

Схожі рецепти