Капустяні котлети з вівсянкою
(покроковий рецепт з фото)
Апетитні, досить прості в приготуванні і дуже смачні капустяні котлети з вівсянкою в домашніх умовах - відмінна ідея корисного основного блюда без м'яса.
Це оригінальний рецепт приготування капустяних котлет з вівсянкою, який обов'язково слід взяти на замітку всім любителям овочевих страв. Завдяки спецій аромат виходить неймовірним, а вівсянка робить блюдо не тільки смачним, але і дуже корисним.
- Капуста - 500 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Кріп - 1 щіпка
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
- Вівсянка або вівсяні висівки - 50 грам
- Спеції - 1 Чайна ложка
- Лавровий лист - 2-3 штук
1. Ось перед вами список необхідних в рецепт приготування капустяних котлет з вівсянкою інгредієнтів. Про всяк випадок слід запастися борошном.
2. Капусту нарізати середніми шматочками і викласти в каструлю. Залити водою, додати лавровий лист, при бажанні перець горошок і трохи солі. Надіслати на вогонь.
3. Після закипання зменшити вогонь і варити капусту близько 20 хвилин, щоб капустяні котлети з вівсянкою в домашніх умовах були ніжні і м'які. Після відкинути капусту на друшляк і трохи просушити.
4. Капусту потрібно подрібнити занурювальним блендером, щоб вийшло пюре.
5. Якщо блендера немає, можна пропустити через м'ясорубку. От і все - основа фаршу готова.
6. Вимити зелень, обсушити й подрібнити. Додати в фарш зелень, сіль, перець, вівсянку. Використовувати в цей простий рецепт капустяних котлет з вівсянкою можна абсолютно будь-які спеції за смаком.
7. Руки трохи змочити і з отриманого фаршу сформувати котлетки. Їх можна обваляти в борошні, панірувальних сухарях або висівках. Розігріти на сковороді рослинне масло і обсмажити котлетки з двох сторін.