Рецепт Котлети з кабачків з вівсянкою фото

Котлети з кабачків з вівсянкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 12-15
Час приготування: 40 хв.

Всі знають про користь вівсянки і свіжих овочів, і сьогодні ми з'єднаємо ці два елементи і приготуємо неймовірно смачні і при цьому досить корисні котлетки для вас і ваших рідних.

Опис приготування:

Я дуже люблю в котлети додавати вівсяні пластівці замість борошна, на мій погляд, так смак виходить ніжнішим, а котлетки м'якшими. У зиязикай період я готую м'ясні котлети, ну а коли настає літо, і на городі дозрівають овочі, то я із задоволенням роблю з них всілякі страви, не виняток і цей простий рецепт котлет з кабачків з вівсянкою. Ви навіть не уявляєте, яка це смакота - гаряченькі котлетки, политі сметанкою, з хрусткою скоринкою, вони просто приховують у роті. Особливо їх любить мій чоловік, він протягом години з'їдає їх, а потім бурчить, що я мало приготувала. Загалом, це неймовірно цікавий рецепт приготування котлет з кабачків з вівсянкою, який до того ж принесе користь для нашого здоров'я, так що обов'язково візьміть його собі на замітку.

  • Кабачок - 1 кілограм
  • Крупа вівсяна - 16 Ст. Ложок
  • Яйце - 2-3 штук
  • Петрушка свіжа - 2 Ст. Ложки
  • Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
котлети з кабачків з вівсянкою - фото крок 1
Нам буде потрібно близько кілограма кабачків. Якщо кабачки молоді, то можна терти їх разом з шкіркою. Ну а якщо не дуже молоді, то шкірку тоді краще видалити.
котлети з кабачків з вівсянкою - фото крок 2
Тепер черга пластівців. Коли я готую котлети з м'ясним фаршем, я додаю великі пластівці, але якщо зробити так з кабачковий котлетками, то консистенція вийде неоднорідна, тому я подрібнюю пластівці в блендері.
котлети з кабачків з вівсянкою - фото крок 3
Перекладаємо пластівці до тертого кабачку, додаємо яйця, петрушку, солі і спеції. Ретельно все перемішуємо, потім трохи віджимаємо масу, а зайву рідину зливаємо.
котлети з кабачків з вівсянкою - фото крок 4
Розігріваємо на сковороді оливкове масло і обсмажуємо на ньому котлетки з усіх боків до рум'яної золотистої скоринки. Кабачкові котлетки готові! Смачного!

Схожі рецепти