Котлети з кабачків з вівсянкою
(покроковий рецепт з фото)
Всі знають про користь вівсянки і свіжих овочів, і сьогодні ми з'єднаємо ці два елементи і приготуємо неймовірно смачні і при цьому досить корисні котлетки для вас і ваших рідних.
Я дуже люблю в котлети додавати вівсяні пластівці замість борошна, на мій погляд, так смак виходить ніжнішим, а котлетки м'якшими. У зиязикай період я готую м'ясні котлети, ну а коли настає літо, і на городі дозрівають овочі, то я із задоволенням роблю з них всілякі страви, не виняток і цей простий рецепт котлет з кабачків з вівсянкою. Ви навіть не уявляєте, яка це смакота - гаряченькі котлетки, политі сметанкою, з хрусткою скоринкою, вони просто приховують у роті. Особливо їх любить мій чоловік, він протягом години з'їдає їх, а потім бурчить, що я мало приготувала. Загалом, це неймовірно цікавий рецепт приготування котлет з кабачків з вівсянкою, який до того ж принесе користь для нашого здоров'я, так що обов'язково візьміть його собі на замітку.
- Кабачок - 1 кілограм
- Крупа вівсяна - 16 Ст. Ложок
- Яйце - 2-3 штук
- Петрушка свіжа - 2 Ст. Ложки
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком