Сирники з сиру в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Ми знаємо, що сирники готуються на сковороді. А чи доводилося вам пробувати сирники з духовки? Якщо ще немає, тоді виправте цю помилку. Розповім, як приготувати сирники з сиру в духовці.
За смаком такі сирники практично не відрізняються від звичних смажених на сковороді. Їх подають зі сметаною, згущеним молоком, з медом або сиропом. Краще вибирайте сир сухішою, щоб вони не пригоріли від надлишку рідини при випіканні в духовці. Такі сирники корисніші для дітей.
- Сир - 1 Склянка
- Яйця - 2 штуки
- Цукор - 1/4 склянки
- Екстракт ванілі - 1 Чайна ложка
- Борошно - 45 грам
- Топлене вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
1
Сир викладіть в миску. В окремому посуді збийте злегка курячі яйця, потім додайте їх до сиру.
2
Додайте цукровий пісок, ванільний екстракт, борошно, топлене масло і щіпку солі, гарненько перемішайте руками або ложкою.
3
Деко застеліть пергаментом і викладіть приблизно по столовій ложці тесту, надайте йому форму сирника.
4
Випікайте в розігрітій до 175 градусів духовці 12 хвилин, потім дістаньте деко і переверніть кожен сирник, випікайте ще 13 хвилин.
5
Подавайте сирники теплими або вже остиглими. Смачного!