Сирники з сиру (класичний рецепт)
(покроковий рецепт з фото)
Привіт всім любителям страв з сиру! Сьогодні я хотіла б поділитися з вами класичному рецептом приготування сирників з сиру. Повірте, цей рецепт точно потрапить в список ваших фаворитів!
Готові сирники краще подавати зі сметаною або джемом, посипавши цукровою пудрою. Сирники відмінно підійдуть до сніданку За бажанням, можна додати в тісто родзинки. Так вони будуть більш насиченим і солодший. Обов'язково поділіться враженнями в коментарях, якщо вирішите приготувати цю страву.
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
- Яйце - 1 штука
- Сир - 200 грам
1
Сир протираємо через сито, додаємо цукор і гарненько все перемішуємо. Додаємо ваніль, борошно, яйце і вимішуємо тісто.
2
Сирне тісто скачуємо в ковбаску і викладаємо на поверхню, присипану борошном. Нарізаємо сирники і готуємо їх до обсмажування.
3
На розпеченій сковороді підігріваємо невелику кількість рослинної олії і обсмажуємо сирники з двох сторін до золотистого.
4
Сирники готові, смачного!