Сирники (рецепт класичний) в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Сир - це корисна основа для випічки. І найпростіше, що з нього можна зробити, - це сирники або сирники. Їх готують по-різному, але якщо ви шукайте легкий і знайомий варіант, то прочитайте цей.
Основа виробів буде повітряної, адже борошно замінена манкою. Вона набагато м'якше і дає невеликий присмак. Найкраще запікати тісто в формочках, тоді його красиво можна подати, навіть на святковий стіл. А поки прочитайте про те, як приготувати сирники (рецепт класичний) в духовці. Ідеальний сніданок або полуденок.
- Сир - 500 грам
- Ванільний цукор - 15 грам
- Яйце - 2 штуки
- Манька - 5 Ст. Ложок
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
У глибокій мисці перемішайте всі інгредієнти зі складу.
Замішайте єдину консистенцію ложкою.
Потім тісто розкладіть по силіконовим формочках для запікання.
Запікайте сирники при 180 градусах в духовці протягом 35 хвилин. Приємного чаювання!