Сирники з манкою (оригінальний рецепт)
(покроковий рецепт з фото)
Привіт всім! Сьогодні я розповім вам, як приготувати оригінальні сирники з манкою. Таке блюдо відмінно підійде на сніданок. Не будемо витрачати часу даремно, приступимо до приготування!
Сирники - це відмінне блюдо, з якого можна почати день. За бажанням можна додати в тісто ваніль або корицю. Також можна урізноманітнити рецепт родзинками або цукатами. Сирники виходять дуже ніжними! Подавати їх потрібно зі сметаною або з джемом.
- Сир - 200 грам
- Борошно пшеничне - 50 грам
- Розпушувач тіста - 5 грам
- Манна крупа - 2 Ст. Ложки
- Яйце - 1 штука
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
1
Для початку розминаємо сир виделкою. Змішаємо його з манкою, цукром, сіллю і яйцем, гарненько все перемішуємо.
2
Ми залишаємо тісто на 30 хвилин, щоб манка набухла. Коли це відбудеться, приступаємо до формування сирників. Обвалюють сирники в борошні і відкладаємо їх поки в сторону.
3
На сковороді підігріваємо олію, обсмажуємо сирники з обох сторін до золотистого. Сирники можна також запекти в духовці при температурі 180 градусів протягом 15-20 хвилин.