Рецепт Сирники з сиру з манкою фото

Сирники з сиру з манкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Сир
Дієтичне харчування
На полуденок , На сніданок
Випічка , Сирники
Кількість порцій: 6
Час приготування: 40 хв.

Я думаю, багатьом з нас в дитинстві готували такі ласощі наші мами і бабусі. Ну а якщо ви хочете згадати приголомшливий смак цих сирників, то мій рецепт допоможе вам в цьому.

Опис приготування:

Сир - це дуже корисний продукт, який необхідний для росту людини, тому його рекомендують їсти діткам, але ось вони чомусь навідріз відмовляються від нього. Але є один варіант, з яким ваша дитина буде їсти сир з величезним задоволенням - це ось такий простий рецепт сирників з сиру з манкою. У такому вигляді не один малюк не зможе відязикатися від сиру і навіть ще попросить у вас добавки, тому таке блюдо просто незамінне. Навіть я люблю поласувати сирниками на сніданок або обід, адже вони неймовірно ніжні і м'які - справжнє задоволення для гурмана. Ну а щоб і ви могли порадувати себе і своїх близьких смачним і корисним ласощами обов'язково візьміть на замітку цей класичний рецепт сирників з сиру з манкою, повірте, ви не пошкодуєте про це.

  • Сир 5-9% жирності - 600 грам
  • Крупа манна - 180 грам(80 г - в сирну масу, 100 г - для обвалки)
  • Цукор - 60 грам
  • Яйце - 3 штуки
  • Ізюм - 50 грам
  • Сіль - 1/4 чайних ложки
  • Масло рослинне - 100 грам
сирники з сиру з манкою - фото крок 1
Сир викладаємо в миску і гарненько розминаємо. Додаємо яйця і ретельно перемішуємо все.
сирники з сиру з манкою - фото крок 2
Тепер всипаємо манку (80 м), цукор і сіль, перемішуємо і залишаємо на пару хвилин, щоб манна крупа набухла.
сирники з сиру з манкою - фото крок 3
Ізюм промиваємо і висушуємо за допомогою паперових рушників. Додаємо його в сирну масу, перемішуємо.
сирники з сиру з манкою - фото крок 4
Далі ми за допомогою столової ложки набираємо сирну масу і обвалюють її в манній крупі, формуємо сирники.
сирники з сиру з манкою - фото крок 5
У сковороду наливаємо рослинне масло, а коли воно нагріється, обсмажуємо на ньому сирники з обох сторін до золотистої скоринки. Готові сирники можна подавати зі сметаною або варенням. Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти