Ніжні сирники з манкою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 50 хв.
Сирники, приготовані на манній крупі виходять більш ніжними і повітряними, ніж просто на борошні. Їх чудово можна подати для дитячого сніданку або полудня.
Опис приготування:
Такі сирники виходять самі по собі дуже смачні. Головним інгредієнтом служить сир, тому найкраще використовувати домашній. Готові сирники можете полити топінгом або подати зі сметаною. Пробуйте!
- Сир - 400 грам
- Яйце - 2 штуки
- Манна крупа - 4-5 Ст. Ложок
- Цукор - 3-4 Ст. Ложок
- Сода - 1/4 чайних ложки
- Ванілін - 1 Щепоток
- Борошно - 50 грам (для обваливания)
- Рослинна олія - 200 грам (для смаження)
Яйця змішайте з цукром.
Додайте сир, соду, ванілін і манну крупу. Все добре перемішайте і залиште постояти хвилин 15, щоб манка набухла.
Мокрою рукою беріть трохи тесту і обвалюють у борошні. Потім обсмажте сирники в маслі з двох сторін.
Смачного!