Рецепт Ніжні сирники з манкою фото

Ніжні сирники з манкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Сир
Дієтичне харчування
На полуденок , Для дітей , На сніданок , Полудень
Випічка , Солодке , Сирники
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 50 хв.

Сирники, приготовані на манній крупі виходять більш ніжними і повітряними, ніж просто на борошні. Їх чудово можна подати для дитячого сніданку або полудня.

Опис приготування:

Такі сирники виходять самі по собі дуже смачні. Головним інгредієнтом служить сир, тому найкраще використовувати домашній. Готові сирники можете полити топінгом або подати зі сметаною. Пробуйте!

  • Сир - 400 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Манна крупа - 4-5 Ст. Ложок
  • Цукор - 3-4 Ст. Ложок
  • Сода - 1/4 чайних ложки
  • Ванілін - 1 Щепоток
  • Борошно - 50 грам (для обваливания)
  • Рослинна олія - 200 грам (для смаження)
ніжні сирники з манкою - фото крок 1
Яйця змішайте з цукром.
ніжні сирники з манкою - фото крок 2
Додайте сир, соду, ванілін і манну крупу. Все добре перемішайте і залиште постояти хвилин 15, щоб манка набухла.
ніжні сирники з манкою - фото крок 3
Мокрою рукою беріть трохи тесту і обвалюють у борошні. Потім обсмажте сирники в маслі з двох сторін.
ніжні сирники з манкою - фото крок 4
Смачного!

Схожі рецепти