Ніжні сирники з манкою
(покроковий рецепт з фото)
Сирники, приготовані на манній крупі виходять більш ніжними і повітряними, ніж просто на борошні. Їх чудово можна подати для дитячого сніданку або полудня.
Такі сирники виходять самі по собі дуже смачні. Головним інгредієнтом служить сир, тому найкраще використовувати домашній. Готові сирники можете полити топінгом або подати зі сметаною. Пробуйте!
- Сир - 400 грам
- Яйце - 2 штуки
- Манна крупа - 4-5 Ст. Ложок
- Цукор - 3-4 Ст. Ложок
- Сода - 1/4 чайних ложки
- Ванілін - 1 Щепоток
- Борошно - 50 грам (для обваливания)
- Рослинна олія - 200 грам (для смаження)
Яйця змішайте з цукром.
Додайте сир, соду, ванілін і манну крупу. Все добре перемішайте і залиште постояти хвилин 15, щоб манка набухла.
Мокрою рукою беріть трохи тесту і обвалюють у борошні. Потім обсмажте сирники в маслі з двох сторін.
Смачного!