Ніжні сирники
(покроковий рецепт з фото)
Ніжні сирники з даного рецептом порадують всіх - і професійних їдців, і тих, хто досить байдуже ставиться в цій страві. Готується просто і швидко. Пробуйте!
Ніжні сирники - дуже просте блюдо, котрого спільниками приносить багато-багато радості. Самі по собі сирники - солоденькі і добре підходять до чаю. Служать як самостійною стравою, так і десертом (особливо зі згущеним молоком). Непогано поєднуються зі сметаною, медом або варенням. Але якщо, чесно, їх можна їсти і без нічого… і холодними і теплими. Все одно смачно!
- Сир - 500 грам
- Коричневий цукор "містраль" - 3 Ст. Ложки
- Борошно - 3 Ст. Ложки (з горочки)
- Яйця - 2 штуки
- Ванільний цукор - 1 щіпка
Сир кладемо в зручну посуд, наприклад, в каструльку.
Подрібнюємо сир блендером.
Розбиваємо в сир два яйця.
Кладемо цукор.
Додаємо трохи ванільного цукру.
Все гарненько збиваємо. Повинна вийти досить рідка маса.
Кладемо борошно. Замішуємо наше ніжне тісто для сирників.
На тарілку висипаємо трохи борошна.
Ложкою формуємо сирник і обвалюють його в борошні.
Виходять красиві, але ще сирі сирники.
На вогонь ставимо сковорідку, наливаємо в неї масла і гарненько нагріваємо її. Масло шкодувати не варто.
Кладемо в сковорідку сирник і обсмажуємо його на середньому вогні.
Щоб сирники краще пропеклися, можна накрити їх кришкою.
Потім обсмажуємо сирники з іншого боку і викладаємо на тарілку.
Смачного!