Рецепт Сирники з манки і сиру фото

Сирники з манки і сиру
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Молочні продукти , Сир , Яйця , Крупи , Манька
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На швидку руку , На сніданок , Полудень
Випічка , Сирники
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Для всіх любителів сиру це блюдо стане фаворитом. Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати сирники з манки і сиру. Рецепт буде легкий, однак результат вийде дуже смачним!

Опис приготування:

За бажанням в тісто можна додати ароматизатори, зразок ванілі або кориці. Також можна імпровізувати на рахунок начинки, використовуючи курагу, родзинки. Блюдо відмінно підійде на сніданок, так як виходить дуже поживним за рахунок білка, що міститься в сирі. Відмінно підійде до чаю. Подавати можна зі сметаною або варенням. Смачного!

  • Сир - 400 грам
  • Яйця - 1 штука
  • Манька - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Цукор, сіль - За смаком
  • Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
1
Для початку необхідно висипати сир в миску і роздавити вилкою. Після цього вбиваємо в сир яйце, додаємо манку, цукор і сіль за смаком. Все ретельно перемішуємо. Консистенція повинна вийти, як в пісочному тісті.
2
Поступово додаємо манку, у міру приготування тіста. Коли маса перестане липнути до рук, її можна починати обсмажувати. Формуємо з тіста кульки, обвалюють їх у борошні і робимо заготовки.
3
На розпечену сковороду вливаємо олію і обсмажуємо сирники з двох сторін до золотистого. Сирники з сиром і манкою готові!

Схожі рецепти