Сирники без манки
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 35 хв.
Випічку з сиром часто супроводжують манною крупою. Мені, наприклад, таке поєднання не завжди до душі. Саме тому презентую свій варіант, як приготувати сирники без манки. Спробуйте обов'язково!
Опис приготування:
Перед вами простий рецепт сирників, які завжди виходять. У багатьох господинь вони"пливуть" на пательні, погано тримають форму, хоч це і не впливає на смак готового блюда. Спробуємо вирішити цю проблему за допомогою правильного замісу тіста і панірування. Але про все по порядку.
- Сир - 450 грам
- Яйце - 2 штуки
- Цукор - 4 чайних ложки
- Сіль - 1/4 чайних ложки
- Ванільний екстракт - 1/2 чайних ложки
- Борошно - 155 грам(+ для панірування)
- Розпушувач - 1.5 чайних ложки
- Вершкове + рослинна олія - За смаком (для смаження)
1
Сухі інгредієнти (борошно, сіль і розпушувач) просійте в глибоку миску.
2
Сир в глибокій мисці з'єднайте з жовтками, цукром і ванільним екстрактом. Розітріть до однорідності.
3
Поступово всипати сухі інгредієнти, ретельно перемішуючи.
4
В кінці додайте окремо збиті білки.
5
Борошно для панірування просійте в невелику тарілку. Сформуйте невелику кульку з сирного тесту, обваляйте його в борошні.
6
На сковороді розігрійте вершкове і рослинне масло. Викладайте сирники, смажте їх на середньому вогні до рум'яності з двох сторін.
7
Сирники без манки виходять дуже смачними! Подавайте їх до столу зі сметаною або йогуртом, фруктами або варенням.
Смачного!
Смачного!