Сирники без манки
(покроковий рецепт з фото)
Випічку з сиром часто супроводжують манною крупою. Мені, наприклад, таке поєднання не завжди до душі. Саме тому презентую свій варіант, як приготувати сирники без манки. Спробуйте обов'язково!
Перед вами простий рецепт сирників, які завжди виходять. У багатьох господинь вони "пливуть" на пательні, погано тримають форму, хоч це і не впливає на смак готового блюда. Спробуємо вирішити цю проблему за допомогою правильного замісу тіста і панірування. Але про все по порядку.
- Сир - 450 грам
- Яйце - 2 штуки
- Цукор - 4 чайних ложки
- Сіль - 1/4 чайних ложки
- Ванільний екстракт - 1/2 чайних ложки
- Борошно - 155 грам(+ для панірування)
- Розпушувач - 1.5 чайних ложки
- Вершкове + рослинна олія - За смаком (для смаження)
1
Сухі інгредієнти (борошно, сіль і розпушувач) просійте в глибоку миску.
2
Сир в глибокій мисці з'єднайте з жовтками, цукром і ванільним екстрактом. Розітріть до однорідності.
3
Поступово всипати сухі інгредієнти, ретельно перемішуючи.
4
В кінці додайте окремо збиті білки.
5
Борошно для панірування просійте в невелику тарілку. Сформуйте невелику кульку з сирного тесту, обваляйте його в борошні.
6
На сковороді розігрійте вершкове і рослинне масло. Викладайте сирники, смажте їх на середньому вогні до рум'яності з двох сторін.
7
Сирники без манки виходять дуже смачними! Подавайте їх до столу зі сметаною або йогуртом, фруктами або варенням.
Смачного!
Смачного!