Сирники з манки без сиру
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам не можна вживати в їжу сир або ви його просто не любите, але хочете покуштувати сирнічкі, то знайти вигод завжди можна. Приготуйте на сніданок або полуденок сирники з манки без сиру.
Якщо вам захотілося дізнатися, як приготувати сирники з манки без сиру, то просто прочитайте цей рецепт. Ви будете здивовані тим, наскільки смачними виходять такі незвичайні сирнічкі. І можна подавати як холодними, так і гарячими. Поки блюдо тепле, сир залишається тягучим.
- Молоко - 1 Склянка
- Крупа манна - 2 Ст. Ложки
- Куряче яйце - 1 штука
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Паприка солодка - 1/2 чайних ложки
- Сир Адигейський - 100 грам
- Сир твердий - 100 грам
- Пармезан - 50 грам
- Сухарі паніровочні, перець червоний і чорний - За смаком
У каструльку влийте молоко, доведіть до кипіння і всипте до нього манну крупу. Потім зваріть кашу. Вона повинна бути дуже густий, щоб в манки стояла ложка.
Манку слід охолодити, щоб вона застигла. У миску з кашею вбийте яйце. Акуратно розмішайте, щоб маса стала однорідною. Тільки не збивайте міксером, інакше маса вийде надто рідкою.
Тепер відправте в масу все спеції. Гарненько все перемішайте. Сіль додавати не потрібно, так як до складу входитиме достатня кількість солоного сиру.
Адигейський сир і пармезан натріть на дрібній тертці. Будь-який інший твердий сир, наприклад, російський, натріть на крупній тертці. Перекладіть підготовлені сири до загальної маси. Гарненько все знову перемішайте.
У сковороді розігрійте олію без запаху. Набирайте сирну масу ложкою і обвалюють у панірувальних сухарях, формуючи коржі. Обсмажуйте сирники на середньому вогні з обох сторін кожен до рум'яної скоринки.