Пудинг з сиру і манки
(покроковий рецепт з фото)
Такий пудинг з сиру і манки в домашніх умовах відмінно підходить в якості смачною і ароматною "утилізації" залежавшегося творога. Адже десерт виходить по-справжньому ніжним і апетитним!
Ділюся з вами простим рецептом пудингу з сиру і манки. Виходить ніжне ласощі не дивлячись на те, що зусилля тут від вас будуть потрібні дійсно мінімальні! Так що ось вам рецепт приготування пудингу з сиру і манки, і я впевнена, навіть маленькі гурмани, які зазвичай ніс вернуть від свіжого сиру, будуть від такого десерту в захваті!
- Сир - 500 грам
- Вершкове масло - 30 грам
- Манька - 3-4 Ст. Ложок
- Цукор - 4-5 Ст. Ложок
- Яйця - 4 штуки
1. Змішаємо сир, манку, цукор і яйця. Повинна вийти однорідна пастоподібна маса.
2. А тепер ще ретельніше і довше змішуємо масу за допомогою міксера або блендера. Маса повинна стати світлою і рідкуватої. Переливаємо її в форму, трохи змащену маслом. Відправимо на 20 хвилин в духовку при 200 градусах.
3. Дістанемо наш пудинг, і акуратно розподілимо по поверхні масло. Відправимо назад ще на 5-7 хвилин в духовку, щоб почервоніла скоринка.
4. От і все! Приємного вам апетиту!