Шоколадний пудинг з манки
(покроковий рецепт з фото)
З манної крупи можна приготувати не тільки не всіма улюблену манну кашу, але і відмінний шоколадний пудинг. Десерт зі смаком шоколаду точно сподобається дорослим і дітям.
Цей десерт не тільки смачний, але і дуже простий у приготуванні. Всім, хто вміє варити хорошу, правильну манну кашу, такий рецепт обов'язково стане в нагоді. Шоколад беріть будь, але без наповнювача. А солодкість регулюйте по собі. Хай щастить!
- Молоко - 2 склянки
- Манна крупа - 100 грам
- Вершкове масло - 20 грам
- Цукор - 3-4 Ст. Ложок
- Шоколад - 50 грам
- Сіль - 1 щіпка
Підготуйте необхідні інгредієнти.
У каструлю з товстим дном налийте молоко і поставте на плиту.
У гаряче молоко додайте шоколад.
Додайте сіль і цукор за смаком.
Викладіть вершкове масло.
Перемішайте всі інгредієнти з гарячим молоком до повного розчинення шоколаду.
У кипляче молоко з шоколадом, цукром, сіллю і маслом, тонкою цівкою всипте манну крупу. Не перестаючи заважати, доведіть пудинг до загустіння на невеликому вогні.
Скляний або фарфоровий форму обполосніть холодною водою і викладіть в неї пудинг. Дайте охолонути і поставте на 1, 5-2 години в холод.
Дістаньте пудинг з форми і викладіть на блюдо. Прикрасьте за смаком. Я посипала десерт тертим шоколадом і відсадити з кулінарного мішка густу сметану.
Пудинг наріжте і подавайте на десерт. Смачного!