Рецепт Сирник з яблуками фото

Сирник з яблуками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Борошно , Молочні продукти , Фрукти , Сир , Яблука , Яйця
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На швидку руку
Випічка , Солодке , Пироги , Сирники
Кількість порцій: 6-7
Час приготування: 1 г. 30 хв.

У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати сирник з яблуками, ніжний пиріг з сирним ароматом і яблучним смаком! Настійно рекомендую приготувати його до чашечки какао або гарячого шоколаду.

Опис приготування:

Сирник, приготований за цим рецептом, фактично виходить тришаровим завдяки сирною основі, начинці з яблук і яєчної заливанні. За бажанням яблука можна замінити щільними грушами, сливами, персиками або нектаринами, але якщо ви все-таки використовуєте яблука, посипте їх корицею, так вони віддадуть більше аромату. Щоб сирна основа вийшла більш щільною, використовуйте сир невеликого відсотка жирності. Обов'язково додайте в сиру ванільний цукор або щіпку ваніліну для більш апетитного аромату.

  • Сир 1-5% - 250 грам
  • Борошно - 30 грам
  • Rafinirovannoe масло - 20 грам
  • Цукор - 180 грам(100 г в сирну основу, 80 г в заливку)
  • Крем - 200 грам
  • Куряче яйце - 4 штуки(1 в сирну основу, 3 в заливку)
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Ванільний цукор - 2 чайних ложки (по ложці в сирну основу і в заливку)
  • Яблука - 2-3 штук
сирник з яблуками - фото крок 1
1. Сир змішайте з цукром за допомогою блендера. Додайте яйце, борошно, розпушувач, рослинне масло і ванільний цукор. Добре змішайте.
сирник з яблуками - фото крок 2
2. Вилийте сирну основу в попередньо застелену пергаментним папером форму. Викладіть зверху часточки очищених яблук.
сирник з яблуками - фото крок 3
3. Яйця збийте з цукром і ванільним цукром за допомогою віночка. Додайте сметану і знову збийте. Залийте сирник яєчної сумішшю і випікайте в розігрітій до 160 градусів духовці 1 час. Смачного!

Схожі рецепти