Сирник з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати сирник з яблуками, ніжний пиріг з сирним ароматом і яблучним смаком! Настійно рекомендую приготувати його до чашечки какао або гарячого шоколаду.
Сирник, приготований за цим рецептом, фактично виходить тришаровим завдяки сирною основі, начинці з яблук і яєчної заливанні. За бажанням яблука можна замінити щільними грушами, сливами, персиками або нектаринами, але якщо ви все-таки використовуєте яблука, посипте їх корицею, так вони віддадуть більше аромату. Щоб сирна основа вийшла більш щільною, використовуйте сир невеликого відсотка жирності. Обов'язково додайте в сиру ванільний цукор або щіпку ваніліну для більш апетитного аромату.
- Сир 1-5% - 250 грам
- Борошно - 30 грам
- Rafinirovannoe масло - 20 грам
- Цукор - 180 грам(100 г в сирну основу, 80 г в заливку)
- Крем - 200 грам
- Куряче яйце - 4 штуки(1 в сирну основу, 3 в заливку)
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Ванільний цукор - 2 чайних ложки (по ложці в сирну основу і в заливку)
- Яблука - 2-3 штук
1. Сир змішайте з цукром за допомогою блендера. Додайте яйце, борошно, розпушувач, рослинне масло і ванільний цукор. Добре змішайте.
2. Вилийте сирну основу в попередньо застелену пергаментним папером форму. Викладіть зверху часточки очищених яблук.
3. Яйця збийте з цукром і ванільним цукром за допомогою віночка. Додайте сметану і знову збийте. Залийте сирник яєчної сумішшю і випікайте в розігрітій до 160 градусів духовці 1 час. Смачного!